Kan du heller ikke få fingrene i en LaFerrari Spider? Så sagsøg Ferrari!

Alle 499 styks LaFerrari Spider er udsolgt, og det er ikke alle, som er lige glade for det

4. august 2016 af Anders W. Vorup

Når nyheden om en ny Ferrari med begrænset produktionspladser bliver annonceret, er de allerede blevet tilbudt til et eksklusivt kundekartotek, og desværre også allerede solgt. Det var også tilfældet med LaFerrari Spider, og specielt ikke en besked du ville høre, hvis du havde set frem til en topløs hingst med over 900 hk.

Men hvad gør du så, når nu du ikke kan bruge de varme sommeraftener langs den franske riviera i en LaFerrari Spider? Du sagsøger da bare Ferrari. Eller, det gjorde Preston Henn i hvert fald.

Preston har sendt en syv siders lang klage til retten i Florida, hvor han sagsøger Ferrari i Nord Amerika for et minimum af 75.000 dollars. Eftersom Preston ikke kan få en LaFerrari Spider, mener han at hans omdømme bliver skadet, og at han efterfølgende vil blive latterliggjort i sit erhverv og som samler.

Henn er dog ikke en “almindelige” Ferrari kunde, og det kommer også til syne i den syv siders rapport. Blandt Preston’s mange Ferrari’er findes der selvfølgelig et eksemplar af LaFerrari, en ud af de 30 FXX og en 275 GTB 6885 Speciale. Sidstnævnte forventes blandt spekulanter, at være den mest værdifulde bil i øjeblikket.

Vi har absolut ingen idé om, hvordan slutresultatet af denne retssag kommer til at se ud, men vi venter som små børn juleaften. Indtil da, kan du jo passende læse rapporten igennem og give din mening?

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...