Johnny Wulff Andersen fra Greve klar til at fyrer den røde ferrari af

Johnny vandt en time bag rattet af en Ferrari F430 Spider

Abonnerer du på Bil Magasinet? Så er det måske dig, vi ringer til, næste gang vi trækker lod om en time i en Ferrari F430 Spider

8. november 2014 af Mikkel Thomsager

Her på Bil Magasinet vil vi gerne belønne vores loyale abonnenter. Derfor lukkede vi i forrige måned øjnene, satte pegefingeren ned i vores abonnements-base og ramte Johnny Wulff Andersen fra Greve. Og bom! Så havde han vundet en time bag rattet af Ferrari F430 Spider i samarbejde med Bellevue Oplevelsesgavekort.

Så heldig kan man være som trofast abonnent, hvilket vi kalder alle, der har abonneret mere end to år. I tilfældet med Johnny Wulff Andersen (55) har han holdt Bil Magasinet så længe, han kan huske, og bekender sig som bilnørd med en Citorën C5 som primært køretøj - og en ældre Mercedes SLK kompressor som søndagsbil.

Johnny Wulff Andersen klæder bilen godtBil Magasinet vil forsat forkæle trofaste abonnenter, så hvem ved: Måske er det dig vi ringer til en dag, bare fordi du er abonnent.

Johnny Wulff Andersen sammen med Morten Andersenfra Bellevue gavekortBil Magasinet udlover jævntligt ture med Bellevue-oplevelsesgavekort i forbindelse med abonnementskampagner. Men alle abonnenter kan deltage og vinde ture med 15 minutter bag rattet af en Ferrari.

Kan du ikke vente med at køre Ferrari, til det sker, kan du selv købe en tur hos Bellevue.

Tjek ud hvad der skete, da vi ringede til Henrik Hansen, som vandt vores Bilnørd spørge konkurrence her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...