Ferrari 412T2

Formel 1 med fuld gas... i Roskilde!

I weekenden fyrer Jan Magnussen en Ferrari Formel 1 med V12-motor af på hjemmebane på Roskilde By-Ring

24. oktober 2014 af Bil Magasinet

Thorkild Thyrring er en mand med mange kontakter, og nu er det lykkedes ham at få fat i en Ferrari Formel 1, som ikke bare skal udstilles til den store racing festival i weekenden - den skal have maks. gas. Det er lykkedes at skaffe bilen via Ferrari-importøren i Danmark, og du kan opleve den med Jan Magnussen bag rattet.

Ferrari 412T2 er en af de mest berømte 3-liters 12-cylindrede Formel 1 Ferrari’er nogensinde. Bilen har været med til at cementere Michael Schumachers ikonstatus og vil blive sluppet løs i hænderne på Jan Magnussen både lørdag den 25. og søndag den 26. oktober, og dermed bringe oplevelsen og formatet af Formel 1 tilbage til Roskilde!

”Det er en stor gestus, og der venter publikum en massiv oplevelse, når denne ultimative køremaskine rammer asfalten i Danmark. Projektet er enehændigt gennemført af Ferrari Danmark, der er til stede med fabrikssupporteret supersportsvogne til afvikling af de spændende publikumskøreture. Det er mig en stor glæde, at netop Jan Magnussen er den, der bliver ”The man in the hot seat”, når ”primatskriget fra en ægte Formel 1-racer igen gjalder over Roskilde," siger Thorkild Thyrring.

Alt overskud fra International Racing Festival 2014 i Roskilde går til Dansk Røde Kors. Entréen er en 50'er, og det vil være muligt at købe ture med danske og udenlandske racerkørere både lørdag og søndag. Tag familien med!

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...