charles leclerc ur bestjålet
© Ferrari F1

Formel 1-kører har fået stjålet VANVITTIGT dyrt ur direkte fra armen

Charles Leclerc har fået stjålet sit speciallavede Richard Mille-ur, da han skrev autografer frem mod weekendens Grand Prix i Imola, Italien.

22. april 2022 af Gustav Reeh Persson

Ferrari's stjerne Charles Leclerc

Charles Leclerc har startet Formel 1-sæsonen i 2022 som en vinder. Han har efter tre løb næsten dobbelt så mange point som nr. 2 i individuelle point. Ferrari er desuden ubetinget den hurtigste bil, hvis man medregner alle Redbull's tekniske problemer. 

Leclercs perfekte 2022 er dog blevet spoleret, da han i optakten til weekendens løb på hjemmebane i Imola, mens han stod og skrev autografer, blev bestjålet. Det foregik mens han var i den lille italiensk by, Viareggio i Toscana privat med venner og hans personlige træner Andrea Ferrari. Mandag aften kl. 22 blev de spottet af nogle fans, der ville have de obligatoriske selfies og gruppebilleder. Efterfølgende indså Leclerc hurtigt, at hans unikke ur var stjålet. 

Richard Mille-uret

Uret, der er vurderet til 2,2 mio. kr., er et helt unikt ur skabt til Leclerc af urproducenten Richard Mille. Modellen er RM67-02, men Leclercs ur var håndmalet i Monacos farver, hvor Leclerc er vokset op. 

Richard Mille sponsorer både Charles Leclerc og Ferrari's Formel 1-hold, så mon ikke de finder en erstatning til ham. Charles Leclerc er ifølge Andrea Ferrari, hans personlige træner, klar til Formel 1-løbet i weekenden og har siden da også skrevet flere autografer til andre fans.

Lando Norris fik stjålet sit ur til EM

Til EM-finalen i fodbold på Wembley stadion sidste sommer blev McLaren's Formel 1-kører, Lando Norris, overfaldet og fik stjålet et Richard Mille-ur. Det var et decideret overfald, hvor han efterfølgende var meget rystet. Uret var også Richard Mille og er ekslusivt kun for McLaren-ejere, Det er dog 'kun' vurderet til 275.000 kr. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...