Superbilen Ferrari F40 (tv.) møder sin forgænger 288 GTO i videoen fra Formula TV. 

© Formula Automobile

Første gang på dansk jord: Ferrari 288 GTO vs. F40

Så er der bilporno fra Formula TV, som samler to legendariske Ferrari-modeller

20. december 2021

Anders Richter har arbejdet mere end 10 år for Bil Magasinet, og er i dag ansat hos Ferrari-importøren Formula Automobile, hvor han blandt andet laver video om nye og klassiske biler fra Ferrari, Maserati og Pagani.

© Formula Automobile

Vi ved, hvordan du har det lige nu: Julen står for døren, og i virkeligheden har du bare brug for en pause fra gaveræset og brunkagespisningen, hvor du kan sætte dig ned med din iPad og nyde en go’ video på YouTube. Frygt ej, for vi har løsningen til dig.

I det seneste afsnit af Formula TV, som den tidligere Bil Magasinet redaktionschef, Anders Richter, står bag, bliver to Ferrari-legender sat sammen på en aflukket lufthavn i Danmark.

288 GTO og F40 i lufthavn på Lolland

Det er første gang nogensinde, at der er landet en Ferrari 288 GTO i Danmark, og det er aller, allerførste gang, at vi har set en 288 GTO møde sin efterfølger, Ferrari F40 her i kongeriget. Bilerne samles i Lolland Falster-airport, som er samme lufthavn, Zenvo bruger til at testkøre sine biler.

Ja, der er ikke andet for, end at se denne video nu, eller få den skrevet på to-do-listen til juledagene. Se seneste afsnit af Formula TV herunder, og husk at Bil Magasinet også laver videoer hver måned, som du kan se direkte på vores YouTube-kanal lige hér.

Læs også: De 10 biler med verdens højeste nypris.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...