Ferrari siger, det er umuligt: Her kører popstjernes grønne LaFerrari på ren el

En af de utallige carspottere fra England har fanget Jay Kay's LaFerrari ved en forhandler, hvor den kører på en el, hvilket Ferrari flere gange har benægtet, at den kan.

20. januar 2017 af Mathias Brandt

Lige nu findes der tre hyperbiler fra, som benytter sig af hybridteknologi - McLaren P1, Porsche 918 Spyder og selvfølgelig Ferrari LaFerrari. 

Både McLaren og Porsche har udviklet deres biler således, at de rent faktisk kan køre elektrisk på kortere ture. At McLaren’en kun kan køre 10 km på el, mens Porsche kan strække den til 20 km, er jo ikke videre imponerende, men igen - det er trods alt hyperbiler.

Ferrari har flere gange meldt ud, at deres bil IKKE har en e-mode, hvor den kun kører på el, men det lader ikke til at være helt korrekt. I hvert fald er der dukket flere videoer op på nettet, hvor den lister lydløst afsted, så på en eller anden måde, må det alligevel kunne lade sige gøre på trods af Ferrari's udmelding.

Vi mistænker, at årsagen er, at den ikke kan køre særlig langt på ren el.

Herunder kan du se et par videoer af de lydløse Ferrari-modeller – herunder Jamiroquai-forsangeren Jay Kay's Kermit-grønne LaFerrari.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...