Kom med, når vi kører 2 vilde runder på Fiorano i den ny Ferrari SF90 Stradale

Chefredaktøren får som en af de første i verden lov til at køre på fabrikkens egen testbane, Fiorano, i den helt nye 1.000-hestes Ferrari SF90 Stradale. Se med lige hér!

9. august 2020 af Anders Richter

2 omgange på den legendariske testbane!

Chefredaktøren på Bil Magasinet, Mikkel Thomsager bliver sluppet løs på Ferrari's egen testbane kaldet Fiorano i den nyeste superbil fra mærket med den stejlende hingst. Modellen er SF90 Stradale, og den er vanvittig på så mange planer. 

Det har vi gennemgået i en anden video på Bil Magasinet's YouTube-kanal, så denne gang vil vi i stedet bede Mikkel Thomsager om ikke at sige noget, og i stedet trykke pedalen i bund ude på banen, så du kan få lov til at opleve, hvordan det føles, når 1.000 hk presses ned i den italienske asfalt. 

Hvad er Fiorano-banen?

Fiorano-banen ligger i Italien lige tæt ved Ferrari-fabrikken i Maranello. Den blev bygget i 1972, og har fra dag ét været skabt til at teste og fintune Ferrari's nyeste modeller. Det bruges den stadig til. 

Oprindeligt var banen 8,4 meter bred og 3.000 meter lang. Siden er den blevet lavet om af flere omgange. Når Ferrari tester F1-biler på banen kan de nå en tophastighed på omkring 290 km/t på langsiden. 

Enzo Ferrari fik bygget banen ved siden af sit hus. På den måde kunne han nyde bilerne, når de blev testkørt, mens han sad og drak en espresso. Det er altså go' stil.

Læs mere om SF90 i Bil Magasinet

Nå tilbage til sagen, vi får to runder på Fiorano i den nye Ferrari SF90 Stradale, og du kommer med i passagersædet. Sæt igang! Husk også at, du kan og bør købe abonnement på Bil Magasinet, så du hver måned får de fedeste biltests i Danmark direkte hjem i postkassen. Klik på linket her, og få det klaret med det samme.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...