13 MINUTTER med verdens bedste V12-motorlyd fra den hypersjældne Ferrari F50 GT

Sørg for at skrue op for lyden, når den vanvittige Ferrari F50 GT giver koncert på F1-banen i Abu Dhabi. Se videoen der kommer til at redde din dag lige hér!

15. maj 2020 af Anders Richter

Lyden af gudebilen fra Maranello

Ferrari F50 er en fuldstændig afsindig konstruktion, der i sin samtid fik hårde ord med på vejen af verdenspressen. Mange mente simpelthen, at F50 var for hårdkogt, og designet fik også hug af journalisterne – ja, selv vores egen chefredaktør Mikkel Thomsager har været hård ved den, men vi har siden forklaret ham, at han tager fejl... Og det er der ingen, der er i tvivl om, når de ser den video, vi har fundet frem i bunden af artiklen. 

F50 var forud for sin tid

I dag er det dog gået op for de fleste, at F50 var langt forud for sin tid, og her på Bil Magasinet nyder F50 særstatus. Du kan læse meget mere om vores kærlighed til F50 her.

Og så skulle man tro, at F50 var vild nok, men næ nej - for verdenssamfundet fik også F50 GT, der er endnu vildere. Bilen var tiltænkt datidens BPR Global GT-serien, og der blev blot produceret 3 eksemplarer, der udmærker sig ved at have 739 hk - ved 10.500 o/min!

SKRU OP for lyden!

Tilbage er der kun at sige "skru op", og nyd videoen med den fantastiske Ferrari, der synger uafbrudt i 13 minutter på F1-banen i Abu Dhabi.  

Og hvis du gerne vil nørde flere vilde bilfacts, så husk at starte dit abonnement på Bil Magasinet i dag, hvilket du kan gøre ved at klikke lige hér!

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...