Få fingrene i en af Ferrari's modelbiler når du tanker

Køber du Shell V-Power hos en af landets 160 tankstationer, kan du nu købe en Ferrari-modelbil med til en særlig lav pris.

21. august 2018 af Bil Magasinet

Dette efterår genopliver landets Shell stationer en populær tradition med salg af modelbiler. Fra slutningen af august udløser hvert køb af Shell V-Power brændstof nemlig muligheden for at anskaffe en af i alt syv historiske Ferrari-modeller, der hver repræsenterer et årti i superbilens historie.

Det starter fra og med i dag og aktiviteten laves i samarbejde med Ferrari. Det er dog vigtigt at understrege, at det skal være på en af landets 160 bemandede Shell og Shell/7-Eleven stationer. Kampagnen løber i godt to måneder en serie på syv speciallavede Ferrari-modeller.

"De syv Ferrari-modeller udgør en særlig samling af speciallavede biler, som hver fortæller om et årti i Ferrari's 70-årige historie med produktion af gadebiler. Bilerne kan kun købes i en begrænset perioden og i et begrænset antal. Så der er tale om potentielle samlerobjekter i form af bl.a. 250 Testa Rossa fra 40-50'erne, 365 GTB4 Daytona fra 60'erne og Ferrari 288 GTO fra 70-80'erne", siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som driver netværket af Shell tankstationer i Danmark.

Ferrari er partner

Siden 1950'erne har Shell og Ferrari samarbejdet om udvikling af avanceret brændstof til Ferraris Formel 1 racere. Det tekniske partnerskab har bl.a. resulteret i udviklingen af Shell V-Power brændstoffet, som ud over den specielle version til Ferrari i Formel 1 også produceres i den mere kendte højoktan version, som mange danske billister har taget til sig. Både som benzin og diesel indeholder Shell V-Power komponenter, som renser og forebygger belægninger i brændstofsystemet, der kan tage kraft ud af motoren.

Køb en Ferrari for kun 19,95 kr.

Hver Ferrari-model koster 19,95 kr. og sælges kun ved tankning af Shell V-Power brændstof. En optankning giver mulighed for køb af én bil, så længe lager haves. Endelig trækker hver station lod om ét udstillingspodie til samlingen af Ferrarier. Konkurrencekupon udleveres efter hver optankning og afleveres på stationen. Vinderene bliver udtrukket den 16. oktober og får personligt besked.

Endelig har du faktisk også muligheden for at vinde en tur bag rattet i en Ferrari 458 Italia på en lukket bane. Så drømmer du om at mærke accelerationen fra den kraftfulde V8-motoren i en Ferrari kan du være med når vi trækker lod om en køreoplevelsen på klik her

Du kan få mange flere gode historier i Bil Magasinet, som udkommer hver måned. Få de første 6 numre af Bil Magasinet direkte ind gennem brevsprækken. Prisen er kun 199 kr. Du sparer 220 kr. Læs mere om det gode tilbud lige her.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...