Dansk Ferrari LaFerrari
© Bil Magasinet

Dansker indregistrerer LaFerrari – i november måned!

November måned har ikke det mest oplagte Ferrari-vejr, men ikke desto mindre er der en dansker, som netop har indregistreret en LaFerrari

7. november 2018

Vi fik et læsertip om, at der ifølge Skat er blevet indregistreret en Ferrari LaFerrari i Danmark den 29. oktober 2018.

På Skats hjemmeside kan man se, at den vurderes til en handelspris på 24.409.145 kr. - heraf skal der betales 14.624.919 kr. i registreringsafgift! Det vides ikke, om ejeren har valgt at lease bilen eller betale den fulde afgift. 

Dansk Ferrari LaFerrari
© Bil Magasinet

Men den nærliggende tanke er selvfølgelig: Hvad koster det at lease en LaFerrari?

Ja, der skulle i virkeligheden ikke mere end en søgning på Bilbasen til, før vi fandt et leasingtilbud på en Ferrari LaFerrari. Hvis du kan lægge 3,5 millioner kroner i førstegangsydelse og 189.835 kr. om måneden, så kan du nyde en Ferrari LaFerrari - hov! Du skal også lige betale moms af dette beløb, hvis du er privatperson, hvilket får regnestykket til at se således ud:

Udbetaling: 4.375.000 Kr.

Mdl. ydelse: 237.293 Kr.

Prisen er beregnet ud fra 3 måneders kørsel af leasingselskabet Car Performance.

Dansk Ferrari LaFerrari
© Bil Magasinet

Hvad koster vinterdæk til en Ferrari LaFerrari? 

Hvis den glade ejer har tænkt sig at bruge bilen i det danske vintervejr, burde man nok overveje et sæt vinterhjul. Et sæt bagdæk fra Pirelli SottoZero i størelsen 335/30 R20 koster 13.896 kr., men fordækkene koster “kun” 8.340 kr.

Tilbage er der kun at ønske ejeren tillykke med den nye bil. 

Giv Bil Magasinet i julegave

Giv Bil Magasinet i julegave til en du holder af. Vi har gjort det nemt og hurtigt at give gode julegaver. På Magasinetgaver.dk kan du nemlig nemt og hurtigt få julegaven i hus. Du bestemmer selv, om det skak være 5, 8 eller 12 måneders abonnement på Bil Magasinet. Læs mere om julegaven her

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.