Dacia Duster
Dacia Duster

Danskerne elsker Dacia Duster og nu falder den i pris. WHAT`S NOT TO LIKE?!

Dacia Duster er en discount-darling, og nu bliver den endnu mere discount. Priserne er blevet justeret den rigtige vej, skriver erhvervspraktikant Anton V. K. Kristensen

17. oktober 2020 af Anton Vinther Krag Kristensen

En overkommelig pris

Leder man efter en bil, hvor man kan sidde højt med godt udsyn, og som er så billig som mulig – og er du ligeglad med hård plastik i kabinen – er tilbuddet på Dusteren et godt bud. 

Renault Group har sat SUV-bilen Dacia Duster ned til 164.000 kr. Samtidig giver Dacia 3 års garanti.

Dacia Duster

Stor bil 

Dacia Duster er en høj bil med sine 169,3 cm. Bagagevolumen er på 443 til 475 liter og med bagsæderne nede er det 1409 til 1478 liter. Med de tre store bagsæder er der sagtens plads til 2 voksne eller 3 børn. Kabinen er domineret af sort, hård plastik og tynde sæder.

Den bedste grund til at købe en Duster er stadig prisen. Dusteren er billigere end alle andre biler i klassen, et eksempel er Suzuki's Vitara, som starter ved 197.000 kr.

Dacia Duster

Sikkerheden

Udover kabinekvaliteten opnår Dacia sin billige pris ved, at slække lidt på sikkerheden. Dacia er blevet kritiseret af Euro NCAP, Euro NCAP tester bilers sikkerhed. Euro NCAP har valgt at give Dacia 3 stjerner ud af 5 stjerner i deres test. Særligt, fordi Dusteren mangler de nyeste sikkerhedssystemer og mangler airbags flere steder fx ved knæet. 

Tilbuddet

Du kan købe Dusteren på tilbud i dag for 164.000 kr. og så får du også aircondition og cruise control med i købet.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...