Jan Magnussen får dedikeret speciel Corvette som hyldest

Jan Magnussen får lov at sætte sit helt eget præg på en ny specialserie fra Corvette, som skal hylde deres imponerende succes i motorsport.

26. januar 2019 af Bil Magasinet


Jan Magnussen er et populært navn blandt de amerikanske Corvette-fans, eftersom han siden 2004 har hjulpet nationalhelten Corvette Racing med at vinde adskillige sejre og mesterskaber, heriblandt fire klassesejre i 24-timers Le Mans, fem klassesejre i 12-timersløbet på Sebring samt fire mesterskaber i dem amerikanske sportsvognsserie.

Fredag præsenterede Chevrolet så fire specialversioner af sportsvognen Corvette Grand Sport, som en hyldest til de fire fabrikskørere, der tegner det succesfulde team i dag. Hver af de fire specialversioner har en særlig sammensætning af farver valgt af de fabriksansatte Corvette Racing-kørere Jan Magnussen, Antonio Garcia, Oliver Gavin og Tommy Milner.

Corvette Drivers Series fås også i Danmark

"Bilerne, som vi kalder for Corvette Drivers Series, er en hyldest til Corvette Racings succesfulde historie, som er skabt af et suverænt hold af kørere fra flere dele af verden. Hver af de fire profiler har sammen med vores designere skabt deres egen personlige version." siger Marketing Director hos Chevrolet, Steve Majoros.

Corvette Drivers Series bygger på modellen Grand Sport, der er udstyret med en 6,2-liters V8 med 460 hestekræfter. Grand Sport er en endnu hurtigere og mere sportslig udgave af Corvette Stingray og kendes blandt andet på sine bredere skærme.

Jan Magnussen: Stolt og beæret

Jan Magnussens egen version, Jan Magnussen Edition, er specificeret med lakering i farven Arctic White, domineret af to krystalrøde ’racing stripes’. De røde detaljer går igen i det sorte interiør, hvor man foruden de røde sikkerhedsseler og stiklinger også finder en metalplakette påført danskerens navn og et unikt nummer.

"Med de hvide og røde farver ønskede jeg at skabe noget, som relaterer til mit hjemland og de mange fans, som har fulgt mig, efter jeg rejste til USA og startede en ny karriere for 20 år siden. Jeg elsker Corvetten for dens oldschool koncept med V8-motor og masser af lyd, kombineret med de mange hightech-features, som har fundet vej fra motorsportsafdelingen til gadebilerne. Jeg er naturligvis enormt stolt, beæret og taknemmelig over, at man nu kan bestille Amerikas mest berømte sportsvogn med mit navn på" lyder det fra Jan Magnussen.

Corvette Grand Sport Jan Magnussen Edition

Den danske importør af Chevrolet Corvette, Andersen & Martini Exclusive i Søborg ved København, oplyser til Bil Magasinet, at de vil kunne indregistrere bilen på danske plader for ca. 1,9 mio. kr.

Leveringstiden er 4-6 måneder.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...