© Corvette

Anonym kilde: Corvette bliver til et bilmærke med el-SUV på programmet

Endnu et ikonisk navn skal bruges til at sælge elektriske SUV'er. Denne gang går det udover den amerikanske sportsvogn, Chevrolet Corvette.

2. december 2022 af Gustav Reeh Persson

Corvette kigger til konkurrenten

General Motors, selskabet bag Chevrolet, planlægger at kopiere konkurrenten Ford og bruge et ikonisk navn til at sælge elbiler.

Det skriver Car and Driver, der har snakket med en kilde i General Motors. Kilden har set de første forslag til at gøre Chevrolet Corvette til sit eget bilmærke med flere modeller på programmet. 

Der er to modeller på tegnebrættet indtil videre, en SUV og en firedørs coupé. De skal begge  være elektriske modeller og kommer nok til at dele en del teknik med den vanvittige Hummer EV. Hele ideen minder meget om Ford og deres Mustang Mach-E.

Man kommer til at vente

Ovenstående er et forslag fra Car & Driver til, hvordan en SUV fra Corvette kunne se ud. Den er dog et år gammel og derfor mest inspireret af en Corvette C7. Teknikken skal ifølge planerne inkludere GM's Ultimum batteripakker med ekstrem høj energitæthed, et 800 volt elektrisk system, der giver op til 350 kW ladeeffekt og firehjulstræk inklusiv firehjulstyring fra Hummer EV.

Det er dog fortsat meget tidlig i processen. Indtil videre er modellerne planlagt til 2025, og hvis den plan holder, forventer vi, at det over de kommende år pibler flere beviser frem om udviklingen af de to modeller.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...