Lydartikel: Den glemte Bugatti (9.53 min)

Få oplæst den imponerende historie om Bugatti EB110, som var en 12-cylindret superbil med 4 turboer.

3. februar 2019

Ét bilmærke hæver sig over resten. Bugatti har siden starten i 1909 leveret køretøjer i en helt særlig klasse. I 1991 sad EB110 på tronen, og det var drømmebilen for mange – inklusive Anders Richter. 27 år efter tager han livtag med de 12 cylindre, fire turboer og 560 hk.

Læs hele den imponerende historie her

Featurehistorien "Den glemte Bugatti" er skrevet af Anders Richter og oplæst af Mikkel Thomsager, og du kan lytte til artiklen via linket herover. Du kan du også lytte til den via iTunes.

Det er gratis at lytte til Bil Magasinet artikler, fordi de er sponserede. Denne lydartikel er sponseret af vores egen udgivelse "Bil-Revyen 2019".

En stor del af oplevelsen med Bil Magasinet er jo, at se billederne til artiklerne. Se dem og læs alle billedtekster og specifikationer på de to biler i Bil Magasinet #1901, som er på gaden nu. Bestil abonnement her.

Chefredaktør Mikkel Thomsager og redaktionschef Anders Richter har tidligere haft succes med unikke podcasts med kendte bilentusiaster som gæster. Det er ikke slut, men der går måneder mellem, at der kommer nye podcasts op. I mellemtiden kan du lydartikler som supplement til de hidtidige podcast.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...