Lege Technique Bugatti Chiron i skov
© Lego

Lego laver Chiron i samarbejde med Bugatti

Fra i dag kan du købe en Chiron i 3.599 Lego-klodser

1. juni 2018 af Mikkel Thomsager
Lege Technique Bugatti Chiron i skov

Lego og Bugatti har i dag afsløret en ny Lego Technic version af Bugatti Chiron i skala 1:8. 

Den nye model blev afsløret i Lego House på selskabets hovedkontor i Billund af administrerende direktør for Lego Niels B. Christiansen og Bugatti-præsident Stephan Winkelmann.

Lege Technique Bugatti Chiron med mand

Modellen koster 3.199 kr. pg er tilgængelig i Lego shop fra i dag, mens den vil blive markedsført i butikker fra 1. august. 

Den er 14 cm høj, 56 cm lang og 25 cm bred og består af 3.599 klodser. Modellen er særdeles detaljeret i forhold til både tekniske funktioner og design.

Lege Technique Bugatti Chiron hjul og motor

Den 8-trins gearkasse fungerer, og den unikke 16-cylindrede motor i W-form  er udført, så stemplerne kører op og ned i motoblokken. 

Når man bygger bilen sker det som på den rigtige fabrik, så karrosseri bygges for sig og motor og drivlinje bygges for sig. Herefter sættes de to dele sammen. Se det i videoen herunder.

Lego Technique er som altid bygget af Legos kendte program af klodser. Ikke desto mindre er der mange særlige dele i Chiron. Fælgene er således unikke, og Lego Chiron'en bliver også forsynet med et unikt stelnummer. 

Lege Technique Bugatti Chiron vinge oppe og nede

Med bil følger en ”nøgle” der kan hæve og sænke hækspoileren. Nøglen illuderer den særlige hastighedsnøgle, der skal benyttes i den rigtige Chiron, hvis man vil køre topfarten på over 400 km/t.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...