Bugatti Pool bord billard table yatch deck dæk
© Bugatti

Nu bygger Bugatti andet end biler: Hvor meget vil du give for et billardbord?

Bugatti bygger et billardbord i kulfiber, der nærmest er mere robot end bord. Prisen? Jo, den slags løber jo op...

8. maj 2021 af Frederik Hauschildt

Billardbord fra Bugatti

Som led i en lang, uskreven liste af gaver til rigmanden, der har alt, har Bugatti lavet et billardbord i kulfiber, aluminium og rustfrit stål. Bordet er blåt på overfladen, og er proppet med forskellige typer af Bugatti-logo. Der bliver produceret i alt 30 borde, og hver er nummereret og håndbygget af IXO.

Men en bilproducent kan ikke producere noget uden, at du også skal have en stukket en ekstraudstyrsliste og en kuglepen i hånden. Du har kun ét kryds at sætte: Skal poolbordet stå på en yacht, eller rykkes ofte, kan det være pengene værd at investere i Bugattis servo-system. Det bruger et gyroskop og en servo i hvert bordben til hele tiden at holde bordet i vatter. 

Bugatti hævder, at systemet justerer på millisekunder, og at justeringen foregår helt lydløst.

Bugatti Pool bord billard table yatch deck dæk

Det komplette sæt indeholder blandt andet holder, lampe og poolbord, samt kugler i god kvalitet.

© Bugatti

Nårh ja... Prisen...

Med ekstraudstyrslisten i den ene hånd og kreditkortet i den anden, kunne man måske være fristet til at spørge om prisen. Klart: Bugatti sælger dig billardbordet til 250.000 euro, eller knap 1.9 mio. kr. Det lyder måske dyrt, og det er det også. 

Med i prisen får du dog alt tilbehør: En vægmonteret holder til de medfølgende billardkøer og kugler nok til et slag 8-ball er naturligvis standardudstyr.

Hvad der også er standardudstyr, er en loftslampe med LED-pære, en kuffert til det førnævnte sæt kugler og en børste til bordet. Der medfølger også et USB-stik, hvorpå du finder billedlig dokumentation for produktionen af netop dit billardbord. 

Solgt?

Bugatti Pool bord billard table yatch deck dæk
© Bugatti

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...