Boksestjerne sælger sine to Veyron’s for over 40 mio. kroner

Den verdenskendte bokser, Floyd Mayweather, sælger sine to Bugatti Veyron’s for at gøre plads til en ny perle i garagen.

25. april 2017 af Mathias Brandt

At der er penge i at være verdens bedste bokser, kan næsten ikke komme som nogen overraskelse. Hr. Mayweather understreger blandt andet sin velpolstrede bankbog ved at have en meget imponerende bilsamling, som inkluderer alt lige fra Ferrari, Lamborghini til Koenigsegg og Bugatti. Indtil nu har han blandt andet ejet to åbne Bugatti Veyron Grand Sport, som kun er produceret i 150 eksemplarer ialt. For nylig har han bedt den eksklusive bilforhandler Luxury Auto Collection om at sælge begge to.

Se hans garage her:

Årsagen er ganske enkelt, at Mayweather har været ude og shoppe nyt legetøj i form af en splinterny Bugatti Chiron. De to Bugatti’er han sælger, vil indbringe ca. 44,6 mio kroner, hvis altså han får, hvad han forlanger. Det vil give ham et ganske pænt overskud, da listeprisen på en Bugatti Chiron er ca. 20 mio kroner. Alle priser er selvfølgelig før dansk registreringsafgift.

© Luxury Auto Collection

Den ”billigste” af de to er en hvidlakeret Bugatti Veyron Grand Sport med 1.001 hk, som han forlanger ca. 17 mio. kroner for. Den har så heller ikke kørt mere end 2.717 km, siden den forlod fabrikken i Molsheim i 2011. Ifølge annoncen er den passet og plejet. Den har blandt andet lige fået skiftet dæk og fælge, som er en bekostelig affære til omkring 175.000 kr.  

© Luxury Auto Collection

Kronen på værket er den endnu kraftigere Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse fra 2015, der er den åbne version af Super Sport. Her har Bugatti skruet op for effekten, så den yder 1.200 hk, og derved stadig er verdens hurtigste åbne bil med en registeret verdensrekord på 408,84 km/t.

Prisen er også til at tage at føle på. Han mener nemlig, at han kan få over 27 mio. kroner for bilen, hvilket er ekstremt mange penge, men det hjælper selvfølgelig, at den har været ejet af en verdenskendt bokser, og ikke har kørt mere end 1.600 km fra ny. 

Om det lykkes Floyd Mayweather at så solgt bilerne til udbudsprisen må tiden vise, men skulle det ske, er det nogle af de højeste priser en Veyron Grand Sport nogensinde er blevet handlet til.    

© Luxury Auto Collection

Floyd Mayweather

© Flickr

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...