BMW 2 coupe spy camouflage spionfoto spion billede forende


© Automedia

Spionfotos: 2-serie Coupe bliver ikke som andre nye BMW'er

Nyt fra München: En forklædt 2-serie Coupe kører i øjeblikket rundt og fremviser dyder, vi troede kun lå i BMW's fortid

2. maj 2021 af Frederik Hauschildt

Forhjulstræk er en by i Rusland

Den nyeste 2-serie markedsføres indtil videre udelukkende i en Gran Coupé-variant, der med for- eller firehjulstræk og 4-cylindrede fossilmotorer på modelprogrammet ikke udfylder  de dyder, som BMW er kendt for.

Men præcis som i forrige generation af 2-serie, så skal coupéen gendrive netop denne del af den ellers uortodokse bayer. 

Vi har det nemlig fra Automedia, at den nye BMW 2-serie Coupe, som vises på billederne, bliver baghjulstrukket, og baseret på CLAR-arkitekturen. Motorkataloget kan endnu stikke i alle retninger, for selv om sidste generation af 2-serie Coupe landede med alt fra tre til seks cylindre, så har BMW de seneste år hevet øksen frem, og afhugget flere cylindre af motorkataloget.

BMW 2 coupe spy camouflage spionfoto spion billede bagende
© Automedia

Veltrimmede fortænder

Forenden på den 2-serie Coupe, som Automedia har spottet, ser ikke nær så offensiv ud som den, der er havnet på både BMW iX og BMW 4-serie. Det overrasker, eftersom BMW brugte meget krudt på at forklare, at deres nye stil var kommet for at blive.

Det har dog tidligere vist sig, at BMW har snydt med kamuflage. Sammenligner du den kamuflerede i4, der vises i ovenstående link med den, der er endt i produktion, så er én af få forskelle netop nyrergrillen. 

Under kategorien 'yderligere designdetaljer', kan vi blandt andet henvise til, at udstødningen består af to afgangsrør, og at den spottede bil er udstyret med en hækspoiler.

BMW 2 coupe spy camouflage spionfoto spion billede profil
© Automedia

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...