Se tre BMW'er, som er en formue værd

Vi tager til Bremen Classic Motorshow, hvor Anders Richter nærmest falder bagover, da vi tjekker prisskiltet på et par gamle BMW'er

8. februar 2016 af Anders Richter

Bremen Classic Motorshow er en af de mest interessante klassiske bil-messer, som er i køreafstand fra Danmark. Det benyttede en hel del danskere sig af her i weekenden, hvor messen slog dørene op for tusindvis af biltosser, og Bil Magasinet var selvfølgelig også med på pletten. 

Der var ekstremt mange spændende biler udstillet, og en stor del af dem var til salg. Anders Richter har i videoen nedenfor udvalgt et par helt særlige klassiske BMW M-modeller, som kostede spidsen af en jetjager!

Se hvilke af BMW's M-modeller, der er steget helt vildt i pris, i klippet nedenfor. 

Richters Garage er en blog skrevet af redaktionschefen på Bil Magasinet, Anders Richter. Her handler det om ældre køretøjer, investeringsbiler og masser af mekanik. Bloggen handler dog også om livet i selskab med en vognpark, der i øjeblikket består af en Porsche 944 Turbo (nej, det er ikke en Audi-Porsche!) fra 1987, Porsche 996 Turbo (min barndoms drømmebil) en BMW 750i E32 med V12-motor (ja, den går 3 km/l på literen i byen!) fra 1988, en BMW M3 3,2 E36 (den er gul, og hvad så?) fra 1998 samt en Moto Guzzi V7 Sport (smuk at se på, hård at køre...) fra 1973.

Følg Richters Garage på Instagram og få daglige opdateringer.

Ris, ros eller idéer til emner på bloggen modtages gerne på [email protected]

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...