Har du 1,3 mio. kr? Så kan en af Paul Walkers ikoniske biler nu blive din...

Paul Walker blev verdenskendt i hovedrollen i Fast and the Furious-filmene men døde i 2013 i et biluheld. Han efterlod sig en større bilsamling, og nu kan en af bilerne blive din.

24. april 2020 af Kasper Erling

Den afdøde filmstjerne, Paul Walker, ejede hele fem eksemplarer af den sjældne BMW M3 Lightweight – nu kan én af dem blive din, skriver boosted.dk.

Da Fast and Furious-stjernen Paul Walker døde i en bilulykke i 2013, efterlod han sig foruden sørgende familie og fans også en enorm bilsamling.

Blandt andet rummede den fem eksemplarer af den meget sjældne BMW E36 M3 Lightweight, som fabrikken kun byggede 126 styk af i sin tid.

BMW’erne og resten af Walkers samling blev egentlig solgt på en stort anlagt auktion i januar i år, hvor de indbragte millioner af dollars.

Nu kan Paul Walkers M3 blive din!

Men nu er en af de fem BMW’er igen dukket op hos en amerikansk forhandler, som specialiserer sig i netop BMW.

Interesserede skal dog ikke gøre sig nogle forhåbninger om en ren forærring. Snarre tværtimod. Den sekscylindrede top-bimmer fra 1995 har nemlig kun kørt 167 kilometer, siden den trillede af samlebåndet for 25 år siden.

Det er bare 7,8 km om året. Asfalt kan man altså ikke ligefrem påstå, at den hvide BMW har set meget af.

Hvad skal du så slippe? Lige i underkanten af 200.000 dollars. 199.990 for at være helt præcis. Med dagens vekselkurs er det 1.3 millioner kroner.

Læg 300.000 kroner mere og du kan få en helt ny M3.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...