Ny hårdkogt BMW M2 lækket før officiel debut

Se billederne af den nye BMW M2 Competition, som er blevet lækket før den officielle premiere.

9. april 2018 af Mathias Brandt

BMW M2 er en af vores favoritter, når der kommer til små kompakte køremaskiner. Den korte akselafstand og de brede hofter giver det perfekte bølle-udtryk. Der har længe gået rygter om, at BMW var i gang med at udvikle en endnu mere potent udgave af BMW M2. 

Navnespekulationerne er gået i retningen af, at den kom til at hedde M2 CS, men nu behøver vi ikke gætte mere – i hvert fald, hvis man skal tro den slovenske BMW Blog, der har fået fat i billeder og data på den nye hårdkogte BMW M2. 

BMW M2 Competition forfra

Den skulle eftersigende blive døbt BMW M2 Competition i tråd med, hvad BMW døber deres øvrige modeller. En standard M2 er udstyret med en 3-liters rækkesekser med en turbo, som yder 365 hk. Det rigeligt til at gøre det til en yderst underholdende køremaskine. 

Men det lader til, at BMW har lagt motoren fra BMW M4 ned i den nye Competition-variant. I hvert fald siger rygterne, at den har en 3-liters rækkesekser med biturbo, præcis som i en M4. Men hvor M4’eren standard yder 430 hk, så er kræfterne droslet en smule ned i M2 Competition, der skulle komme til at yde 410 hk.

Indtil videre ved vi kun, at den bliver koblet sammen med BMW’s dobbeltkoblingsgearkasse, men mon ikke, at det også bliver muligt at få den med en 6-trins manuel gearkasse. Spurten fra 0-100 km/t er barberet ned fra 4,5 sek. til 4,2 sekunder. 

BMW M2 Competition forfra

Det er ikke meget, der rent visuelt adskiller en standard M2 fra den nye Competition. Udvendigt kendes Competition på de tre nye små luftindtag der dukker frem fra bilens underlæbe. 

Derudover har de sortlakerede nye fået et mere skarpt udtryk. Sidespejlene er ligeledes taget direkte fra BMW M4. Det ydre udtryk slutter af med et sæt store 19” fælge i et nyt design. 

BMW M2 Competition forfra

Indvendigt er det også små, men velvalgte ændringer. Startknappen, som normalt er sort, er blevet udskiftet til en rød og sæderne er også blevet opgraderet til dem, der findes i BMW M4.

Alt i alt virker det til at være nogle velvalgte opgraderinger til en, i forvejen, fantastisk køremaskine. 

BMW M2 Competition interiør

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.