© Bil Magasinet

Lydartikel: V12 på budget (15:13 min.)

Den ultimative motor-teknologi er V12-motoren, og det er en døende race, men Anders Richter har fundet forskellige, og giver dig en tur i dem i denne artikel, som du kan lytte til her og nu.

5. januar 2019

V12-motorer er det ypperste, du kan køre, og mens nye biler med V12-motor er dyre, så findes der en stribe gamle modeller, der kan købes for penge.

Anders Richter har kørt 3 af de mest prægtige V12 biler i landet, og han fortæller historien i denne Klassiker-artikel, som er oplæst af Mikkel Thomsager. Du kan lytte til artiklen via linket herover. Du kan du også lytte til den via iTunes.

Det er gratis at lytte til artikler fra Bil Magasinet, fordi de er sponserede. Denne lydartikler er sponseret af vores egen udgivelse "Bil-Revyen 2019".

En stor del af oplevelsen med Bil Magasinet er jo, at se billederne til artiklerne. Se dem og læs alle billedtekster og specifikationer på bilen i Bil Magasinet #1901, som er på gaden nu, fra side 70. Bestil abonnement her.

Lyt til feature-artiklen om Porsche 911 GT2 RS og McLaren 720S fra samme magasin her.

Chefredaktør Mikkel Thomsager og redaktionschef Anders Richter har tidligere haft succes med unikke podcasts med kendte bilentusiaster som gæster. Det er ikke slut, men der går måneder mellem, at der kommer nye podcasts op. I mellemtiden kan du lydartikler som supplement til de hidtidige podcast.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...