BMW M850i rød kørende 2018
© BMW

Lydartikel: BMW 8-serie gør comback (6:42 min.)

1. december 2018 af Bil Magasinet

BMW's 8-serie har gennem tiderne være en del af mange drenges drømmen. Efter xx år s fravær er den nu retur. Efter 19 års fravær gør modellen comeback, og Bil Magasinet Frederik T. Frey tager den første tur. Lyt til hans historie i denne lyd-artikel

Premierehistorien "8-seriens comback" er skrevet af Frederik T. Frey og oplæst af Mikkel Thomsager, og du kan lytte til artiklen via linket herover. Du kan du også lytte til den via iTunes.

Det er gratis at lytte til artikler fra Bil Magasinet, fordi de er sponserede. Denne lydartikler er sponseret af vores egen udgivelse "Bil-Revyen 2019".

En stor del af oplevelsen med Bil Magasinet er jo, at se billederne til artiklerne. Se dem og læs alle billedtekster og specifikationer på bilen i Bil Magasinet #1901, som er på gaden nu, fra side 70. Bestil abonnement her.

Lyt til feature-artiklen om Porsche 911 GT2 RS og McLaren 720S fra samme magasin her.

Chefredaktør Mikkel Thomsager og redaktionschef Anders Richter har tidligere haft succes med unikke podcasts med kendte bilentusiaster som gæster. Det er ikke slut, men der går måneder mellem, at der kommer nye podcasts op. I mellemtiden kan du lydartikler som supplement til de hidtidige podcast.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...