Hvid BMW M5

Julekalender: Vind en tur med Søren Sidelæns!

Den legendariske kører fra Sportscar Event kører kun sidelæns. Vind en tur for tre personer i hans BMW M5

6. december 2013
Her er en ægte kultbil, nemlig en Ring-taxa i samme udførelse, som Sabine Schmitz tidligere har kørt "touristenfahrt" på Nürburgring med. Der er garanti for action og sidelænskørsel, da det er Søren Sidelæns, som er taxachauffør. Motoren er en 5-liters V8'er uden trykladning, der er tunet hos BMW's M-afdeling. Den yder et godt stykke over 400 hk og giver et pragtfuldt brøl fra sig, hvad enten du oplever den fra tilskuerpladserne eller som passager.
 
Søren giver en tur for tre personer på Jyllands- eller Sjællandsringen i forbindelse med Sportscar Event 2014.
 

 
Til Sportscar Event giver danske ejere af sportsvogne og superbiler ture til betalende passagerer på racerbaner i Jylland og på Sjælland. Alt overskud går til Børnecancerfonden, og Sportscar Event er for hele familien: Her er masser at se på, du nyder de lynhurtige biler i deres rette omgivelser (med fuld gas!) og ture fås fra bare 200 kr.
 
 
 
 
 
 
FDM Jyllandsringen
31. maj kl. 9-16

Entré: 50 kr, børn under 12 år kommer gratis ind.

FDM Jyllandsringen er hele Danmarks racerbane, som også afviklede det første Sportscar Event i 2002. Banens længde 1,5 km og ligger i Resenbro ved Silkeborg.

 
FDM Sjællandsringen
8. juni kl. 9-16

Entré: 50 kr., børn under 12 år kommer gratis ind.

FDM Sjællandsringen er den østlige pendant til Jyllandsringen. Banen er 1,1 km lang og ligger lidt syd for Roskilde.

Køb et gavekort til en highspeed-tur i en sportsvogn til Sportscar Event
 
 
 
Præmie:
1 stk. gavekort til en tur med Søren Sidelæns i BMW M5 til Sportscar Event 2014 for tre personer inkl. entré til arrangementet. Gavekortet kan indløses på Jyllands- eller Sjællandsringen til Sportscar Event.
 

Hvilken modelserie tilhører Søren Sidelæns´ bil?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Bil Magasinets nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Bil Magasinet via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.