Her er BEVISET! BMW's nye GIGA-nyrer bliver snart til virkelighed...

Et sæt spionfotos fra Nürburgring dokumenterer nu, at BMW har i sinde at udstyre sin næste model med et sæt gigantiske nyrer i snuden. Se alle billederne i artiklen hér!

21. april 2020 af Anders Richter

Først fik vi BMW X7, som har nyrer på størrelse med en mindre afrikansk ørkenstat. Bagefter kom BMW's 7-serie med et facelift, som igen hævede barren for, hvor store indsugningshuller du kan have på en bil, og nu er turen også kommet til mærkets næste generation af 4-serie. 

I 2019 fik vi en forsmag på design med Concept 4-prototypen, hvor det var tydeligt, at der var tænkt et sæt nyrer ind i snuden, som er mere til fælles med en kanins fortænder en fronten på en BMW. Vi troede, at designerne blev sendt tilbage på skolebænken, men et sæt friske billeder fra Nürburgring dokumenterer nu, at designet nu bliver til virkelighed, og at nyrerne nu er vokset så meget, at de breder sig i fuld højde i snuden – kun adskilt af nummerpladen.

Kan du huske BMW Concept 4?

Det er faktisk ret tydeligt at se, at konceptbilens nyrer har overlevet på produktionsbilen. Og hvis ikke lige du kan huske, hvordan konceptbilen så ud, så får du lige en reminder herunder...

Prototypen er fanget på Nürburgring

I profil mangler den jo ikke noget, og her kører modellen den klassiske BMW-stil, men snuden skal vi altså stadig vænne os til. Nå, tilbage til Nürburgring, hvor du da ikke skal snydes for resten af billedsættet af den næste generation af 4-serie Cabriolet. 

Få flere bilartikler med holdning i Bil Magasinet, som du kan abonnere på hver måned ved at klikke hér!

En sidste chance...

Og vi tager den lige forfra en sidste gang for at se, om vi har ændret holdning? Hmmmm, narj! Vi kan altså ikke vænne os til de nyrer. Vi håber dog, den kører bedre, end den ser ud. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...