BMW X7 SAV grusvej front
2019 BMW X7

Første billeder: BMW X7 er en kæmpe

Efter introduktionen af den nye X5 er BMW klar med den lange version kaldet X7

17. oktober 2018 af Bil Magasinet
BMW X7 SAV i på grusvej fra siden


Ifølge BMW selv bliver den nye BMW X7 fabrikkens største bil nogensinde. 

Den er 515 cm lang, 200 cm bred og 181 cm høj med en akselafstand på 311 cm. Det giver et bagagerum på 326 liter med alle syv sæder på plads, og hele 2.120 liter med alle fem bagsæder lagt ned.

Størreselses-rekorden visualiseres i fronten af den hidtil største nyregril i BMW’s historie. Bagdørene er længere end fordørene, hvilket gør adgangen til bagsæderne smidig og let. Bilen har som standard tre sæderækker med i alt syv siddepladser.

Den nye mega-BMW placerer sig således i hjertet af den store SUV-klasse (Sport Utility Vehicle), selv om BMW selv benævner BMW X7 som en SAV for Sports Activity Vehicle.

BMW X7 SAV i på grusvej bagfra

Luftaffjedring bliver standard

Uanset om det er en SUV eller SAV bliver det en luksuriøst og veludstyret en af slagsen.

Standard fra billigste model bliver luftaffjedring på begge aksler, BMW Live Cockpit Professional med navigation, head-up display og betjening med fagter som er det system, hvor du kan betjene dele af bilen ved at fægte i luften med hænderne.

Ligeledes omfatter standardudstyret 8-trins automatgear, 4-zone klimaautomatik, 3-delt panoramaglastag, adaptive LED-forlygter, diverse køreassistentsystemer og automatisk parkering.

Standardhjulene er 20”, og kan opgraderes til 21” eller 22”. Det er første gang, at der tilbydes 22” hjul til en BMW.

Senere følger formentlig billigere og knap så veludstyrede versioner.

I Danmark til marts

På listen over muligt ekstraudstyr er designpakkerne Pure Excellence og M Sportspakke og en Off-Road pakke med valg mellem xSand, xGravel, xRocks og xSnow.

Ved lanceringen kan der vælges mellem en 6-cylindret benzinmotor med 340 hk og 450 Nm (X7 xDrive40i), en 6-cylindret dieselmotor med 265 hk og 620 Nm (X7 xDrive30d) og en 6-cylindret dieselmotor med 400 hk og 760 Nm (X7 xDrive M50d).

BMW X7 produceres på BMW’s amerikanske fabrik i fabrikken i Spartanburg, South Carolina, USA, hvor BMW også producerer X3, X4, X5 og X6. Den nye X7 introduceres hos danske forhandlere fra marts 2019. Priserne er endnu ukendte.

Du kan få mange flere gode historier i Bil Magasinet, som udkommer hver måned. Få de første 6 numre af Bil Magasinet direkte ind gennem brevsprækken. Prisen er kun 199 kr. Du sparer 220 kr. Læs mere om det gode tilbud lige her.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.