© Automedia

Er dette prototypen, som bliver til fremtidens centermotorsuperbil fra BMW?

En mystisk prototype fra BMW er blevet spottet på Nürburgring, og der er en stribe detaljer ved den, som gør, at rygtebørsen nu går amok. Få alt info i artiklen hér!

28. august 2020 af Anders Richter

På redaktionen elsker vi at nørde prototyper, og at dømme efter antallet af læsere, gør I det også. Vi har tidligere gravet i arkivet for at fortælle om dengang BMW puttede en V16-motor i en 7-serie, og en V12 med kulfiberindsugning og -hjul i en 8-serie, men i denne artikel graver vi ikke i fortiden – derimod tager vi et kig på nutiden.

Redaktionen har nemlig modtaget en stribe fotos fra vores faste spionfotografer hos Automedia, og de kunne antyde, at der igen er noget spændende på vej fra München. 

Er dette en centermotorsuperbil?

Efter prototypen på billederne har kørt rundt på Nürburgring, er rygtebørsen strømmet over af historier om, hvad det er? Og grunden til rygterne finder du ved sideruderne og bagruden. Testbilen er tydeligvis en BMW M8, som er udstyret med yderligere camouflage, men når du kigger på de bageste sideruder, vil du kunne se, at de er udskiftet med luftindtag. Det tyder helt klart på, at der ligger en motor eller noget maskineri i midten af bilen, som skal afkøles.

Bagruden er blændet af

Bagruden er samtidig blændet helt af, hvilket gør, at man ikke kan se, hvad der gemmer sig inde bagved. Nu går rygterne derfor på, om der skulle gemme sig en motor i midten, og at denne prototype i virkeligheden er fremtidens centermotorsportsvogn fra BMW. Men der er også lidt fakta, som taler imod disse rygter. 

Holdt til hos Pirelli og ikke BMW

Vores spionfotografer kan nemlig fortælle, at den pågældende testbil ikke holdt til ved BMW's hovedkvarter ved Nürburgring, men istedet hos Pirelli's værksted. Chaufførerne bag rattet var også fra Pirelli og ikke fra BMW, hvilket indikere at testbilen bruges til at teste dæk. Men det forklarer stadig ikke hele historien...

Er det mon BMW Vision M Next?

... for hvorfor lave luftindtag i de bageste sideruder, hvis du bare skal bruge bilen til at teste dæk? 

Bil Magasinet er selvfølgelig ikke for fine til at komme med vores mening i debatten. Vi tror, at dette kunne være et tidlig testbil til det koncept, BMW viste i 2019, der hed Vision M Next, som du kan læse mere om hér. Konceptet var en slags fremtidens svar på den legendariske BMW M1 fra 1978 og også en M-agtig efterfølger til BMW i8. Men hvad tror du? Deltag i debatten i kommentarsporet på Bil Magasinet's Facebook

BMW Vision M Next

Her ses BMW Vision M Next, som var en konceptbil, der blev præsenteret i 2019. 

Følg med på bilmagasinet.dk

Indtil videre er det sparsomt med informationer, men I kan godt regne med, at vi vil holde jer opdateret med seneste nyt fra Nürburgring, hvor alle de store fabrikanter tester fremtidens bilmodeller. 

Husk også at vi i Bil Magasinets trykte magasin hver måned har en hel sektion med alle de seneste spionfotos. Start dit abonnement i dag ved at klikke hér!

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...