Har din BMW M8 også brug for 820 hk og 1.000 Nm, så ring til G-Power!

Tyske G-Power er et tuningsfirma, som har speciale i at gøre hurtige BMW'er endnu hurtigere. Seneste model de har kreeret er en M8 Competition, som er tunet til hele 820 hk. Læs alt om den hér!

31. marts 2020 af Kasper Erling

G-Power har begået det, man vil bedst kan kalde et forsøg på at få en superbil ud af en flyder...

... spørgsmålet er så, om det er for meget, når G-Power trimmer BMW M8 og M8 Competition? En ting er i hvert fald sikkert – den tyske super-GT har fået seriøse overarme, skriver boosted.dk.

Sådan forholdt det sig med 600 hestekræfter ab fabrik godt nok i forvejen, men mere vil selvfølgelig altid have mere. Vi begynder ikke med det helt store brag dog – G-Power har nemlig doseret M8-tuningen.

M8 får ny ECU og udstødning

Første trin er ren og skær motorstyring. Alligevel er det lykkedes den tyske tuner at åbne softwaren til imponerende 720 hk og 850 Nm. For nogle M8-kunder er det bare ikke nok.

Til dem kombinerer G-Power software med nye downpipes og sportskatalysatorer – så er resultatet 770 hk og 930 Nm. Men der er mere endnu.

1.000 Nm!?!

For til de, der tør, gemmer G-Power på noget af et finalenummer. Tunerne har nemlig formået at hente hele 820 hk og 1.000 Nm i "stage 3"-programmet. Det kan lade sig gøre, fordi man ud over motorstyringen og et udstødningssystem i titanium også har skiftet ud i de dobbelte turboer på den store V8.

Desværre har G-Power ikke sagt noget om, hvor hurtig deres M8 rykker ud af starthullerne. Men det går nok ikke langsomt.

Intet er selvfølgelig komplet uden tunernes Hurricane RR-hjul 21”. Så det krydsede vi selvfølgelig også af på ordresedlen… Hvis vi nogensinde kom i nærheden af sådan én.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...