BMW M2 Manhart tuning forfra guld

BMW M2 med seriøst store overarme!

En af de bedste M-modeller har været under kærlig behandling hos den tyske tuner, Manhart. Den har fået en gedigen steroid indsprøjtning og et look der matcher kræfterne

12. december 2017 af jesper Kruuse-Jensen
BMW M2 Manhart tuning forfra guld

BMW M2 er en af de bedste M-modeller, som er kommet fra BMW de seneste år. Den er med rette blevet rost i alverdens bilmedier, så det kommer næppe som en overraskelse for ret mange, at den tyske tuner Manhart nu har kastet sig over M2 og resultatet er brutalt.

BMW M2 Manhart tuning motor
Åben hjelmen og opdag antallet af hk

Manhart har arbejdet meget med det visuelle, men det vigtigste finder vi selvfølgelig i motorrummet. Som udgangspunkt er det den samme 3-liters rækkesekser med turbo som i M2, men Manhart har tilføjet en ekstra turbolader og skruet ladetrykket på turboladerne op til 1,1 bar så den forholdsvis lille bil ny yder monstrøse 630 hk! Det er 260 hk mere, end det man får i M2. En ny vandkølet ladeluftkøler forhindrer overophedning, og DCT-automatgearkassen samt Michelin Cup 2-dækkene i størrelsen 255/35 ZR19 foran og 295/30 ZR19 bag hjælper med at overføre de mange kræfter til asfalten.  

BMW M2 Manhart tuning bagfra guld
Guld og mat kulfiber er den vindende opskrift

Manhart MH2 630 med en mere aggressiv bagdiffuser, sideskørter og en gigantisk hækvinge, alt sammen er selvfølgelig i kulfiber. Dertil kommer en front-splitter og nye luftindtag ligeledes i kulfiber.

For at fuldende den aggressive fremtoning er bæstet sænket, hvilket samtidigt hjælper med at forbedre køreegenskaberne. Vi har tidligere kåret M2 som bedste trackday-bil, og kommende ejere af Manhart MH2 630 vil med stor sandsynlighed også bruge bilen på bane, så det er en velkommen forbedring. Det samme er de keramiske bremser fra Kolben, som leverer sikre nedbremsninger fra hastigheder på den anden side af 300 km/t.   

BMW M2 Manhart tuning bagfra guld
Skabt til trackdays
BMW M2 Manhart tuning kabine
Kabinen ligner et fedt sted at opholde sig

Netop præstationerne har Manhart endnu ikke sat tal på, men BMW M2 går fra 0-100 km/t på 4,3 sek. med en topfart på 270 km/t, når begrænseren er slået fra. De ekstra 260 hk bør sikre en 0-100- tid på under 4 sek. og en topfart over 300 km/t.

Kabinen har også fået en overhaling med udpræget brug af alcantara-læder med guld-syninger og Recaro Sportster CS sæder, der giver et unikt look i forhold til en normal BMW M2.

Prisen på den ultimative BMW M2 fra Manhart er endnu ikke offentliggjort.

BMW M2 Manhart tuning guld

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...