Har du også drømt om BMW M2 Cabriolet? Den findes, men det er ikke BMW, der står bag...

Den ultimative BMW M2 hedder CS, eller gør den? Et tuningsfirma har nemlig udviklet denne bil, som er en M2 Cabriolet, der faktisk er hurtigere end dens coupé-broder.

2. maj 2020 af Martin 'Pyramiden' Poorhamidi

Verdens eneste BMW M2 cabriolet... 

...er hurtigere end søsterbilen med fast tag! Troede du, at BMW M2 CS var/er den ultimative fortolknings af 2-Serien? Det gjorde vi i hvert fald. Altså lige indtil vi faldt over dette eksemplar uden fast tag.

Ifølge BMWBLOG er bilen bygget for nogle år siden, men den har gennemgået konstante forbedringer, så den nu yder mere, end selv det M2 CS kan prale af.

Bilen er bygget på basis af en almindelig 2-Serie cabriolet, men den har fået N55-rækkesekseren fra M2’eren, og med modificeringer her og der yder den 428 hk, skriver boosted.dk.

Mindre end en M2 CS

Det er godt nok lidt mindre end de 444 hk, M2 CS sender i asfalten. Men vores kolleger fra tyske AutoBild har smidt M-cabriolet rundt på Sachsenring-banen, og her er den topløse model faktisk hurtigere end søsteren med fast tag.

Det er uklart, hvor meget det har kostet at bygget 2-Serie Cabrioleten om til en ‘ægte’ M-vogn. Men har ganske givet kostet flere euro, end du kan få en M2 CS for fra fabrikken.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...