Automedia BMW M2 spionfoto forfra


© Automedia

Yes! Der er ingen hybridteknik i sigte for BMW M2

Vi har ventet spændt på, at M2 skulle debutere - nu er der godt nyt fra frontlinjerne, hvor BMW i øjeblikket tester den nye sportsvariant

23. januar 2022 af Frederik Hauschildt

BMW M2 bliver uden hybrid

Verden elektrificeres løbende, og ingen ville i sidste ende bebrejde BMW, hvis de spændte en elmotor og et stort batteri under M-varianten af den 2-serie, der blev præsenteret sidste sommer. Alligevel tyder alt på, at BMW holder nallerne fra den elektriske kagedåse

Den nye BMW M2 er nemlig spottet et sted tæt ved polarcirklen - med kæmpemæssige auspuffen og en tilhørende indsugning.

Automedia BMW M2 spionfoto bagfra
© Automedia

Hækspoiler og brede skærme

Udover udstødningen, så har den spottede testbil også blevet strukket i visse partier. Blandt andet er skærmene et nøk bredere, og det er tydeligt, at hjulene må kæmpe for livet, for at udfylde gabet.

Strækket gælder også oven på bagagerummet, hvor 2-serien har vokset en lille spoiler, der minder om den fra M240i xDrive, som blev præsenteret sidste år.

BMW m240i xDrive lilla bil sportsvogn bagfra
© BMW

Lanceres i 2022

Den 2-serie coupé, som M2 skal baseres på, er skemalagt til en lancering i denne måned i år. M-varianten, som formentligt vil kunne fås med både bag- og firehjulstræk, såvel som med mulighed for både manuel og automatisk gearkasse, skal ifølge Automedia også lanceres i løbet af 2022.

Læs alt, vi ved om den nye 2-serie coupé lige her!

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...