BMW 630d GT hvid 2018, i fart, dynamisk foto
© A. Hansen

BMW 6-serie GT: En underlig luksusfisk

6-serie GT giver dig al den fleksibilitet, du normalt leder efter i en VW Golf, men pakket ind som limousine. Hvem skal købe den?

16. januar 2018 af Mikkel Thomsager

En helt almindelig transportuge som den folder sig ud med en tur på genbrugspladsen, et par møder rundt omkring, en længere tur for turen skyld, og lidt småkørsel i nærområdet omkring kontoret. 

Kort sagt: Hverdagstransport af den slags, som de fleste af os har mest af, og som fordrer et alsidigt køretøj gerne med god komfort, kraftoverskud og lækker kabine. Hvis dynamikken så også er med - til den der tur for turens skyld - så er det tæt på den optimale bil i min verden.

Det kunne være en VW Golf til 400.000 kr. Men det var en BMW 630d til 1,5 millioner kr., og den fungerede perfekt. På nær turen til genbrugspladsen.

Problemet var ikke praktik. 6-serie GT er virkelig rummelig, men jeg havde det med husaffald i bagagerummet på en 6-serie GT, som jeg har det med off road kørsel i en Porsche Cayenne: Jeg nænner det ikke.

Og det er problemet.

For hvis man går efter en luksus-BMW til en prisstart på 996.395 kr., vil man så have en bil, der udstråler praktisk anvendelighed på genbrugspladsen?

Nåh. Mere om det i et kommende nummer af Bil Magasinet, hvor jeg går mere i dybden med bilen, som rummer et par andre spøjse kompromisser.

Tegn abonnement på Bil Magasinet her.

BMW 630d GT hvid 2018, på genbrugspladsen, fuldt bagagerum

Nænner du det?
Jeg gjorde øvelsen for øvelsens skyld, men kunne ikke sige mig fri for at føle mig skyldig, da jeg fyldte bagagerummet med affald, og jeg var meget omhyggelig med afdækning, så den fine kabine med læder i cognac-farve ikke tog skade.

© A. Hansen

Tjek den korte video-test ud herunder.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...