BMW 2-serie coupe

WOW! Er dette den helt nye BMW 2-serie coupe, som slet ikke er præsenteret endnu?

De første billeder er kommet ud på nettet af en bil, der meget vel kan være næste generation af BMW 2-serie Coupé. Læs alt om den i artiklen hér!

3. maj 2020 af Christian Birkekvist

Billederne her, som pt. ligger på Instagram viser, hvad der meget vel kan være den nye BMW 2-serie, som den kommer til at se ud. For og bag ser den mere moderne ud end den nuværende F22-generation, der har været på banen siden 2013. 

BMW-entusiaster kan glæde sig over, at den nye model fortsætter med baghjulstræk ligesom den gamle model, hvilket adskiller coupe’en fra den forhjulstrukne 2-serie Gran Coupe.

Læs mange flere fede bilartikler i Bil Magasinet, som du kan abonnere på hver måned ved at klikke hér!

Først klar til næste år

2-serie coupe’en her lader til at være en form for M performance model, men det er dog ikke en M2’er. Vi forventer, at den nye M240i variant fortsætter med en turboladet 3,0-liters R6 motor, og 230i’eren fortsætter med en turboladet 2,0-liters R4 motor. 

Anonyme kilder hos BMW siger, at en manuel gearkasse fortsat vil være tilgængelig, at firehjulstræk vil være en valgmulighed, og at det den nye model får et unikt design indvendigt som den ikke deler med de andre BMW modeller. 

Standard 2-serie modellerne vil formentlig blive introduceret flere måneder før topmodellen, M2. Selv om BMW endnu ikke har givet os nogen form for tidslinje over 2-serien’s lancering, forventer vi ikke at se den endelige bil før til næste år.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...