2018 BMW 1-serie Sedan
2018 BMW 1-serie Sedan© BMW

BMW 1-serie Sedan: Muligvis på vej til Danmark

BMW's alternativ til Audi A3 Sedan kan være på vej til Danmark. Vores spionfotografer har i hvert fald fanget en bil, der testes i Tyskland netop nu.

7. november 2018 af Mathias Brandt


Vi kender alle en BMW 1-serie som en 3- eller 5-dørs hatchback med underholdende køreegenskaber. Men noget tyder på, at vi også snart kommer til at kende den som en velkørende sedan her i Europa. 

I Kina har de kendt til denne model i noget tid, for BMW lancerede sidste år en sedan-version af deres 1-serie på det kinesiske marked. Det er ikke unormalt, at europæiske producenter sælger andre typer biler i Asien - biler vi aldrig stifter bekendtskab med i Europa.

Efter BMW lancerede 1-serie sedan i Kina, har de efterfølgende også lanceret den i Mexico.

BMW 1-serie sedan prototype
BMW 1-serie sedan prototype© Automedia

Testes i München

Nu har vores spionfotografer fanget billeder af en 1-serie sedan, som bliver testet ved BMW’s hovedkvarter i München. Der er endnu ikke noget bekræftet officielt, men noget kunne tyde på, at BMW snart er klar med en konkurrent til Audi’s populære A3 Sedan. 

Det er også muligt, at BMW bare er i gang med at finpudse et facelift til det kinesiske marked, og at vi aldrig kommer til at se en europæisk model.

Den oprindelige 1-serie sedan blev udviklet i München under et samarbejde mellem tyske og kinesiske ingeniører. Det blev gjort for at udvikle en bil, der passer bedst muligt til det marked, den skal introduceres på. Den bliver produceret i det nordøstlige Kina i byen Shenyang, hvor BMW også producerer andre modeller til det kinesiske marked.    

Giv Bil Magasinet i julegave

Giv Bil Magasinet i julegave til en du holder af. Vi har gjort det nemt og hurtigt at give gode julegaver. På Magasinetgaver.dk kan du nemlig nemt og hurtigt få julegaven i hus. Du bestemmer selv, om det skak være 5, 8 eller 12 måneders abonnement på Bil Magasinet. Læs mere om julegaven her

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...