BMW

På Bil Magasinet får du de seneste nyheder fra den store, tyske bilproducent, BMW. Vi bringer første test og første billeder af de nyeste modeller. Tag med os når vi tester de seneste biler fra BMW og sammenligner dem med andre bilmodeller. Vi skriver om bilmodeller som X1, X2, X3, X4, X5, X6, M3, M4, M5, E30, E46, 320d, 320i og mange andre. Vi giver dig de danske priser på BMW’s biler og alt andet du har brug for at vide om tyskeren lige her på Bil Magasinet. Hold dig opdateret her på siden om alt nyt fra BMW.

Seneste fra BMW

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

BMW baggrund

Bayerische Motoren Werke AG eller bare BMW, er en tysk bilproducent med hovedsæde i München. BMW blev grundlagt i 1916 og er dermed en af de gamle spillere på bilmarkedet. Oprindeligt producerede fabrikanten flymotorer, men gik sidenhen over til bilproduktion. Gennem årene er der blevet solgt mange biler rundt omkring i verden med det karakteristiske cirkulære logo. BMW har alle dage været kendt for deres højkvalitets motorer. En af deres største succeser er 3-serien, der har været i produktion siden 1975. En god innovativ bil, der jævnligt bliver opgraderet. Læs mere om BMW 3-serie her.

 

BMW på elbil-markedet

I nyere tid er de hoppet med på den seneste bølge - elbiler. Den tyske bilproducent har lavet elbiler i verdensklasse. Og de er i dén grad konkurrencedygtige. Af nævneværdige elbiler er der f.eks. i3S. Den lille elbil fra BMW gør det rigtig godt og er en af de seriøse elbiler på markedet. Rækkevidden kunne være længere, men hvis dit kørselsbehov tillader det, er i3S en glimrende elbil. Og endda til en rimelig pris. Læs mere om BMW i3S her.

Læs mere om BMW