Seat og Segway udvikler fremtidens løbehjul

I takt med at byerne bliver større og større og folk bor tættere end nogensinde, er effektiv mobilitet et vigtigt problem at få løst.

Seat er mere end bare en traditionel bilproducent – de arbejder med mobilitet på tværs af forskellige transportformer.

Seneste eksempel er deres samarbejde med det amerikanske firma, Segway. Segway kender vi primært for de to-hjulede elektriske vogne, der transporterer turister rundt på sightseeing i København. Men Segway er også en af de førende spillere på markedet for fleksibel eldreven mobilitet.

Seat og Segway har i samarbejde udviklet Seat eXS, som er perfekt til at løse mikro-mobilitet i byer. Seat eXS er designet af Seat, og benytter gennemprøvet teknologi fra Segway’s eget løbehjul, der hedder ES2. Takket være store 8” hjul og affjedring på baghjulene har Seat eXS en behagelig komfort.

Seat eXS kan køre top til 25 km/t og alt afhængig af forhold køre op til 45 km på en opladning. Den har fastmonterede LED-for- og baglygter samt en lille LED-skærm, så du kan holde styr på rækkevidde og batterikapacitet.

Seat eXS bliver lanceret i starten af 2019, og kan købes hos din lokale Seat-forhandler. Prisen ender på omkring 4.500 kr.

Seat blog

Annonce:

Velkommen til Bil Magasinets Seat Blog.

Sociedad Española de Automóviles de Turismo, forkortet S.E.A.T., som siden blot blev Seat, blev etableret da den spanske stat besluttede at støtte op om en stribe private virksomheders initiativ til en spansk bilproduktion. S.E.A.T. blev etableret den 9. maj 1950, efter at der var indgået en kontrakt om licensproduktion af biler.

Med Seat Blog går Bil Magasinet i detaljen med Seat i samarbejde med mærket selv. Med udgangspunkt i nutiden graver vi flere gange om måneden i fortiden. Seat Blog er sponseret af Seat, men produceret af Bil Magasinets redaktion. 
Se mere på www.seat.dk

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.