Vi kørte til syn med redaktionschefens 20 år gamle Volvo, og det gik knap så godt...

Richters Garage har været i synshallen for at give hans Volvo V70 to år mere på de danske veje, men det gik langtfra så glat, som han havde regnet med.

16. april 2020 af Anders Richter

At køre til syn med en 20 år gammel bil, svarer lidt til at gå til eksamen, uden at have læst op på hele pensum. Der er altid en eller anden detalje, man har overset – eller sådan har jeg det i hvert fald her i Richters Garage. 

En synsindkaldelse dumpede pludselig ind på min Volvo V70 GLT, som jeg købte for lidt over et år siden. Jeg tænkte, at det ville være en smal sag at køre til syn, men det gik ikke helt så glat. Og faktisk var det hele min egen skyld. Jeg ved det! Jeg skylder kvajebajere til resten af redaktionen...

Se med i videoen herunder, hvor vi kører til syn med redaktionschefens Volvo!

Og husk at følge med på Bil Magasinet's YouTube-kanal, hvor vi hver uge lægger nyt videoindhold op. Så husk at "SUBSCRIBE" til vores kanal...

Hvad er Richters Garage?

Bloggen er skrevet af redaktionschef på Bil Magasinet, Anders Richter. Her handler det om ældre køretøjer, investeringsbiler og livet i selskab med en privat vognpark, der pt. består af to (!?!) Porsche 944 Turbo, en Porsche 996 Turbo, en BMW 750i E32, og så en Volvo V70 GLT til det daglige arbejde.

Følg Richters Garage og Bil Magasinet på Instagram for daglige opdateringer.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...