Richters Garage: 5 bilfolk du skal følge på Instagram

Skal du ligge i en strandstol hele ferie i selskab med din smartphone, så har Richters Garage fundet fem bilrelaterede profiler på Instagram, du bare bliver nødt til at følge.

4. juli 2017

1. "Yournotmyfather" – Luke Gilbertson Automotive Photography

Hvis jeg virkelig skal slappe af, så kender jeg ikke noget bedre end at ligge i en strandstol med solen bagende ned fra himlen, mens jeg lige tjekker min smartphone for at se, om hvem der har lagt nogle fede bilbilleder op på Instagram. Ja, faktisk tjekker jeg nok Instagram lidt oftere, end jeg egentlig burde, for der er så meget godt indhold, der bliver lagt op netop dér. For at I også kan få samme gode oplevelse, har jeg fundet fem profiler, som jeg foreslår, at I følger, hvis I vil have en god oplevelse på Instagram.  

En af de personer, som jeg vil anbefale alle bilfolk at følge, er Luke Gilbertson, som er en britisk carspotter og bilfotograf. Han tager nogle ekstremt flotte billeder, og han deltager ved mange af de store bilevents verden over. Samtidig er han god til at opdatere sin profil, så der tit er noget nyt at se på. 

A collection of 4wd cars doing donuts. And a #GT2RS #Centenario #HuracanPerformante #FoS

A post shared by Luke (@yournotmyfather) on

2. "tomkristensen_com" – Tom Kristensen

Manden her behøver ingen introduktion. Der er al mulig grund til at følge Tom Kristensen på de sociale medier, og du får lov til at komme med lidt ind bag kulissen i racerkørerens daglige gøren og laden. Stor anbefaling herfra!

3. "nickithiim" – Nicki Thiim

Danske Nicki Thiim lever af at køre racerbiler, og på listen over drømmejobs ligger det helt i toppen (skarpt forfulgt af jobbet som motorjournalist på Bil Magasinet...), og det får du lov til at følge med i på hans Instagram-profil. Nicki laver dog også nogle videoer på YouTube, som er ret sjove, og grundlæggende så bliver du bare i godt humør, når du får en update fra Thiim Junior – nårh ja, Nicki er også søn af racer-legenden Kurt Thiim, hvilket også lige giver en tommel op i min bog. 

Dream 'Thiim' 🏁! #family #racing #lifestyle

A post shared by NICKI THIIM - DanskyJR (@nickithiim) on

4. "classicdriver" – Classic Driver

Den fjerde Instagram-konto på listen er mere et medie end en egentlig person. Classic Driver er en hjemmeside, hvor der både er spændende artikler at finde men i lige så høj grad salgsannoncer for klassiske og specielle biler af den lidt mere unikke slags. Sitet er helt klart et dagligt besøg værd, og det er deres Instagram-konto så sandelig også. 

Since you all seemed to love the @alfaromeoofficial 155 so much...🍀• Shot by @the_whitewall • #ClassicDriver

A post shared by Classic Driver (@classicdriver) on

5. "bilmagasinet.dk" – Bil Magasinet

Hvis du er dansker og vild med biler, så bliver du da nødt til at følge med i livet på Bil Magasinet, som jeg selv er en del af. Følger du vores egen Instagram, så får du en unik mulighed for at komme med ud, når vi rejser rundt for at teste de nyeste biler eller bare køre rundt i Danmark for at teste køretøjer. Her er der samtidig mulighed for at kommentere og diskutere biler direkte med redaktionen. 

Top eller bund? #Ferrari

A post shared by Bil Magasinet (@bilmagasinet.dk) on

Richters Garage er en blog skrevet af redaktionschefen på Bil Magasinet, Anders Richter. Her handler det om ældre køretøjer, investeringsbiler og livet i selskab med en privat vognpark, der i øjeblikket består af en Porsche 944 Turbo fra 1987, en Porsche 996 Turbo, en BMW 750i E32 med V12-motor fra 1988 samt en Moto Guzzi V7 Sport fra 1973. Og så er der selvfølgelig også en nyere Suzuki Swift Sport til det daglige brug.

Følg Richters Garage og Bil Magasinet på Instagram og få daglige opdateringer.

Ris, ros eller idéer til emner på bloggen modtages gerne på [email protected]

Måske er du interesseret i...