Richters Garage: 3 køreture fra 2018 der gav mig gåsehud!

Vi kom stort set hele verden rundt i løbet af 2018. Richters Garage kigger tilbage på tre køreoplevelser, som virkelig fik det til at kilde i kroppen.

29. december 2018 af Anders Richter

3 af årets bedste køreoplevelser i Richters Garage

2018 har budt på stribevis af fede køreoplevelser, og i denne artikel vil jeg dele tre af de bedste med jer. Det er i hvert fald tre køreture, som gav mig gåsehud, mens jeg var i situationen, og hvis bare 2019 kan byde på halvt så mange oplevelser, vil jeg være mere end rigeligt tilfreds. Første fede køreoplevelse er...

Porsche 996 Turbo på tur

I 2018 fik jeg for første gang (og det bliver ikke sidste) plader på min Porsche 996 Turbo. Der gik knap nok 72 timer fra de kom på, til jeg var på vej på Alpetur med en flok venner. Det blev en episk tur, som uden tvivl gav masser af episke øjeblikke, men faktisk er det ikke engang den oplevelse, der står mest klart. I stedet var det ved en senere lejlighed på et stykke Autobahn med fri fart, hvor egoet på en Porsche 997 Carrera S-ejer blev knust af den ældre 996'er – Never lift!  

Du kan læse mere om mine oplevelser med at køre 10.000 km i bilen her.

Mercedes-AMG S 65 på roadtrip i Californien

I slutningen af året drog jeg på en tur til guds eget land, USA. Jeg tog derover for at lave en stribe historier, hvoraf nogle allerede er trykt, mens andre venter på publicering i 2019. For at kunne nå alle opgaverne i USA, hørte jeg Mercedes, om de evt. havde en ledig bil i deres flåde "overthere". Det havde de, og den stod klar til mig ved ankomst. En grønmetallic Mercedes-S65 AMG Cabriolet. Hold. Nu. K... hvor er det bare en vanvittig bil! V12, biturbo, 630 hk og en tørst så stor, at det kun kan lade sig gøre at køre den i USA.

Jeg kørte bilen hele vejen fra Los Angeles og op af Pacific Coast Highway til Monterey. En lækker tur, som alle med respekt for sig selv, bliver nødt til at køre en dag. Faktisk er det ligegyldigt hvilken bil, du sidder bag rattet af, men det blev dog lige en tak mere specielt, at sidde placeret i sofasæderne i den Mercedes. Det var en episk tur, som du kommer til at læse mere om, når BM1903 kommer på gaden. 

BMW M4 og Porsche 911 Carrera T i Alperne

Vi startede sæsonen ud med en test i Alperne af den dengang helt nye Porsche 911 Carrera T, som fik lov til at møde en BMW M4 med Competition-pakke. Jeg behøver næsten ikke forklare, hvor fantastiske de to biler er. Endnu mere fantastisk var vejene vi kørte på. Vi mødtes i byen Andermatt, hvor vi også havde flere overnatninger. Herfra trillede vi ud og udforskede området omkring os. Det bød på utallige bjergpas og hårnålesving, hvor specielt BMW'en kunne få mulighed for at vrikke lidt med bagenden. 

Du kan læse hele historien i BM1808. 

Hvad er Richters Garage?

Bloggen er skrevet af redaktionschef på Bil Magasinet, Anders Richter. Her handler det om ældre køretøjer, investeringsbiler og livet i selskab med en privat vognpark, der pt. består af en Porsche 944 Turbo, en Porsche 996 Turbo samt en BMW 750i E32.

Følg Richters Garage og Bil Magasinet på Instagram for daglige opdateringer.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.