Det tog over 1 år, men nu er "Projekt Frisør-Porsche" endelig klar!

Redaktionens Anders Richter har nu resultatet klar af sit største bilprojekt nogensinde. Se videoen her, hvor du kan se de endelige billeder af hans renoverede frisør-Porsche.

1. september 2020 af Anders Richter

Projekt Porsche 944 Turbo

På Bil Magasinet har vi en hel redaktionen af biltossede folk, som har op til flere bilprojekter stående i garagen. Et af dem står i Anders Richters garage, som i øjeblikket rummer hele to Porsche 944 Turbo'er. Den ene har dog været i en lidt ringere stand end den anden, og derfor er den blevet sendt på et ophold hos Porsche-specialisten Brian Løkke, som har til huse i Oksbøl. 

Projektet er nået til vejs ende

På Bil Magasinet's YouTube-kanal har vi flere gange været forbi Oksbøl for at følge fremgangen med projektet, som nu er nået til vejs ende. Det har været en stor opgave, og I denne video gennemgår Anders Richter og ikke mindst mekaniker Brian Løkke mange af de ting, der er lavet på bilen. Samtidig kommer i også med ud i passagersædet, når Anders Richter kører jomfruturen i bilen, som går fra Oksbøl og til Sjælland. Og tro os, når vi siger, at det blev en af de bedste køreture for Anders Richter i HELE 2020. 

Se videoen lige herunder!

Husk at du kan se de tidligere videoer fra renoveringsprocessen af den røde Porsche 944 Turbo herunder.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...