DEL 2: Renoveringen af frisør-Porsche'n fortsætter

Richters Garage's Porsche 944 Turbo er på liften, hvor den er ved at gennemgå en større renovering. Den er netop kommet retur fra maler, og du kan se hele resultatet i artiklen hér!

19. maj 2020 af Anders Richter

Renovering af en frisør-Porsche

Det er som juleaften her i Richters Garage, hvor et af mine bilprojekter stryger hastigt fremad. I min garage har jeg bl.a. en rød Porsche 944 Turbo, som er dansk fra ny, men på trods af dens relativt få kørte km (102.000 km fra ny), har livet i Danmark alligevel sat sine spor på den. 

Normalt ville jeg udføre projekter på mine biler selv, men i øjeblikket går tiden med børn (i kender resten af historien...), og derfor har jeg teamet op med de gode Porsche-folk hos Brian Løkke i Oksbøl, som har speciale i Porsche i alle aldre. 

Se videoen herunder, som er DEL 2 i vores føljeton om den røde 944 Turbo. Du kan også se eller gense DEL 1, nederst i artiklen. Go' fornøjelse!

Husk at du kan følge med i livet med redaktionens biler i Bil Magasinet, som du kan købe abonnement på ved at klikke lige hér!

Hvad er Richters Garage?

Bloggen er skrevet af redaktionschef på Bil Magasinet, Anders Richter. Her handler det om ældre køretøjer, investeringsbiler og livet i selskab med en privat vognpark, der pt. består af to (!?!) Porsche 944 Turbo, en Porsche 996 Turbo, en BMW 750i E32 og en Volvo V70 GLT til det daglige arbejde.

Følg Richters Garage og Bil Magasinet på Instagram for daglige opdateringer.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...