Honda Insight
Honda Insight© bilmagasinet.dk

Uge 19/09 bil: Honda Insight

NOT

4. maj 2009 af Mikkel Thomsager

Lad mig bare slå fast. Jeg er ikke tilhænger af hybridbiler. Efter min mening er den miljømæssige gevinst forsvindende lille, og opregner man CO2-udbyttet i forhold til investeringen i teknik (udvikling og produktion), så vil jeg påstå, at miljøudbyttet er negativt i forhold til en effektiv diesel eller benzin-motor.

Nu har Honda proklameret, at de satser på Hybrid, og sendt Insight på markedet også i Danmark. Desværre er Insight præcis en hybrid af den slags, som jeg ikke forstår. Den køre ikke særlig langt på literen i forhold til en effektiv diesel-bil, og alligevel skal man lide med dårligt styretøj, CVT-gear (Continouly Variable Transmission = milliongear), dårlig acceleration og en kedelig fremfærd.

Eneste formildende omstændighed er, at den er rummelig.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...