Jeg måtte have jakkesæt på, da jeg som formand for Motorjournalisternes Klub Danmark skulle overrække plaketten for Årets bil i Danmark 2012 til Opel (Ampera). Det sket ved åbningen af Biler for Alle i Herning fredag morgen.
Jeg måtte have jakkesæt på, da jeg som formand for Motorjournalisternes Klub Danmark skulle overrække plaketten for Årets bil i Danmark 2012 til Opel (Ampera). Det sket ved åbningen af Biler for Alle i Herning fredag morgen.© bilmagasinet.dk

Tre gange én times snak

Jeg er speaker på carwalken ved Biler for Alle i Herning

22. oktober 2011 af Mikkel Thomsager

Bil Magasinet har en rigtig flot stand ved Biler for Alle i Herning, hvor vi som de eneste har fået plads i Aktivitetshallen, som ellers kun rummer superbiler, og så carwalken, som er catwalk for biler. Hvis det lyder skørt, så kom og se det. Det fungerer kanon godt, og ser virkelig flot ud, når bilerne poserer på en roterende og kørende platform.

Det er også mig, der er speaker på carwalken. Vi kører show tre gange om dagen: Kl. 11.00, 13.00 og 15.00 og hver gang tager det en time at præsenterer 19 forskellige biler. Det sjov er at være med til, og vi er stolte af være en del af det.

Der en del ventetid mellem hver bil, hvor jeg også bare står og venter, så har du tid, så kig op ved scenen. Jeg har klar til en snak.

Udstillingen kører søndag med, og så igen næste weekend fra fredag til søndag, så du kan stadig nå det.

 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...