Forfra ligner Samsung Galaxy Camera et almindeligt digitalt søgerkamera. Der er dog kun to knapper på: En tænd-knap og en optage-knap, plus en der slår blitzen op
Forfra ligner Samsung Galaxy Camera et almindeligt digitalt søgerkamera. Der er dog kun to knapper på: En tænd-knap og en optage-knap, plus en der slår blitzen op© bilmagasinet.dk

Tjek forskellen: Mobil-kamera eller kamera-mobil

Samsung Galaxy Camera gør det indlysende: Laver et godt kamera til en mobil

26. december 2012 af Mikkel Thomsager

Alle mobiltelefoner har et kamera, nogle bedre end andre, men ingen af dem er så gode som rigtige kameraer. Så hvorfor ikke det omvendte, altså et godt kamera med en indbygget mobiltelefon?

Det har Samsung endelig lavet. Samsung Galaxy Camera er et godt pocket-kamera, der tager billeder med 16 megepixel, 21 gange optisk zoom og alle manuelle faciliteter.

Men samtidig har det et indbygget Android styresystem, med tilhørende sim-kort, så det fungerer præcis som min Sony Experia mobiltelefon, lige bortset fra, at du ikke kan tale i kameraet.

En del af den fede oplevelse af den fantastiske 4,8" trykfølsomme skærm, der styrer alt, også kameraets manuelle funktioner. Men kameraet er også i sig selv en lækker ting med flot finish og fine detaljer.

Kameraet har således både adgang til mail, navigation, facebook, almindelig internetsøgning og alle de andre apps, du kan få til din Android-telefon. Jeg leger eksempelvis ofte med Mobilscan, fordi det er sjovt at kigge ind i bilens komputer.

Kameraet har som sagt sim-kort, men det har også både Wi-Fi og Bluetooth, og indkluderet i kameraets pris (fra 3.900 kr.) er en gratis dropbox-konto, så kameraet automatisk sender alle de billeder, du tager, direkte til din egen opline-billedbank.

Vi har det til test i øjeblikket, og jeg er vildt imponeret over det, også fordi billedkvaliteten synes utrolig fin. Jeg ved endnu ikke, om kvaliteten rækker til, at vi kan bruge billederne i magasinet, men jeg har taget de første billeder med det, så vi kan tjekke det af.

 

 

 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...