Bil Magasinet 1811 forside
© A. Hansaen

Tak fordi du stadig nyder en god stund

Læsere, der køber Bil Magasinet, er årsagen til, at vi stadig er på banen. Det er ikke let, men det går ikke så skidt.

4. september 2018 af Mikkel Thomsager

Læser du dette, er der en god chance for, at du kender Bil Magasinet, som er udkommet på tryk hver måned siden oktober 1991.

Det var der i gennemsnit 166.999 ligesinde der gjorde, hver måned i første halvår af 2018. 167.000 er nemlig vores officielle læsertal for første halvår af 2018, som det opgøres af Gallup, og det er 14.000 mere end første halvår af 2017.

Det er vi utrolig glade for og stolte af, for det vidner om, at der ikke bare stadig er mange, der interesserer sig for biler, men at flere, der nyder at læse om det hver måned.

Læsertallet er ikke det samme som oplagstallet, som er et udtryk for, hvor mange magasiner vi rent faktisk sælger. Det tal er på godt 21.000. Med andre ord er der i gennemsnit godt syv læsere pr. magasin.

Oplagstallet har været større, men trods udfordringer, hvoraf nogle ikke synes helt retfærdige, er oplaget ikke styrtdykket, sådan som det sket for andre trykte magasiner.

I dag får Bil Magasinet ikke en krone i støtte fra andre en de, der køber og bakker op om magasinet. Vi er varmt begejstrede over, at det tal nu er 167.000.

Tak til jer alle. Vi forsøger at honorere loyaliteten ved at produceres det magasin, vi tror i gerne vil have, hver eneste måned.

Årets Drømmebiler 2018

Den 5. årbog

Ved siden af Bil Magasinet producerer redaktionen bag i øjeblikket fire årbogsudgivelser. Det gælder "Bil-Revyen" i november, "MC-Revyen" i marts, "Årets Biler" i juni og "Brugtbilguiden Brugte Drømmebiler" i september. 

Sidstnævnte, som er redigeret af Bil Magasinets redaktionschef Anders Richter, udkommer faktisk på torsdag, og den er blevet bedre end nogen sinde før. 

Det er en testsamling af brugte biler, der gerne vil have, akkompagneret af købstips, handelsvejledninger og gode råd, til bilkøb og handel.

Næste år i februar har vi faktisk planer om at lave en ny, femte årbog, som kommer til at handle om young timere og klassiske biler, inklusive et helt nyt købs-instrument, som giver overbliver over marked og prissætning. 

Mange young timere og klassiske biler er ikke længere blot til køreglæde og tursjov, det er også investeringsobjekter. Det omfavner det 5. årbog. Glæd dig.

Du kan få mange flere gode historier i Bil Magasinet, som udkommer hver måned. Få de første 6 numre af Bil Magasinet direkte ind gennem brevsprækken. Prisen er kun 199 kr. Du sparer 220 kr. Læs mere om det gode tilbud lige her.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, så snart du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.