De to hvide strejer viser, at Lane Keeping Assistant har set begge vejsider. Skiltegenkendelsen virker til gengæld ikke altid i forhold til virkeligheden - tydeligvis
De to hvide strejer viser, at Lane Keeping Assistant har set begge vejsider. Skiltegenkendelsen virker til gengæld ikke altid i forhold til virkeligheden - tydeligvis© bilmagasinet.dk

Styr mig, ja tak

Jeg er næsten blevet gode venner med VW's Lane Keeping Assistant

15. januar 2013 af Mikkel Thomsager

Første gang jeg prøvede Lane Keeping Assistant, blev jeg ikke så gode venner med den. Systemet læser vejens sider og drejer på rattet, hvis du kommer for langt ud til kanterne.

Det er fascinerende, at man kan køre bil uden hænder, i hvert fald i nogle sekunder, men samtidig griber systemet ind i styringen. Hidtil har jeg oplevet, at styringen - altså den, som jeg selv foretager - også bliver tam og umeddelsom, hvilket jeg tilskrev systemet. Det var på en Audi A6.

Nu er systemet sunket ned til VW Golf, og i samme ombæring er det tydeligvis blevet forfinet en smule. I hvert fald synes det nu ikke at belaste selve styretøjet, og jeg blev forbavsende hurtigt gode venner med Lane Keeping Assistant, som vitterlig gør det mere afslappende at køre på motorvej.

Jeg tror stadig ikke, jeg vil give penge for det som ekstraudstyr, men systemet viser, at bilen, der kan køre selv, ikke er langt væk.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...