Mikael Løhr Wilken forsøger at (bort)forklare et eller andet
Mikael Løhr Wilken forsøger at (bort)forklare et eller andet © bilmagasinet.dk

Strøm på redaktionen

Bil Magasinet kørte gokart hos Power Racing onsdag aften

9. december 2010 af Mikkel Thomsager

Onsdag aften var hele redaktion til gokart hos Power Racing på Østerbro i Købehnavn. Power Racing kører med elkarts, hvilket selvsagt giver en anden oplevelse end normale benzin-karts. Men det er mindst lige så underholdende, og vi havde en fed aften.

Den blev naturligvis ikke ringere af, at jeg tog andenpladsen, kun slået med meget lille margin og en ikke ringe gang snyd af Mathias Brandt. Thomas Brixen satte hurtigste omgangstid, men det rakte kun til en tredjeplads.

© bilmagasinet.dk

Søren Juul påstår, at han havde tekniske problemer, hvilket angiveligt forklarer hans fjerdeplads. Carsten Nymann forklarer slet ikke. Vi havde medbragt Sina Ghanbari-Amin og Peter Chrillesen fra salgsafdelingen, som sørgede for, at nogen kom sidst, og så var der Mikael Løhr Wilken, fra repro, som har stor andel i, at Bil Magasinets billeder er så flotte som de er. Han skulle absolut mænge sig i topstriden sammen med layouter Steen Hansen, men altså ikke i top fire. 

Vi havde også fornøjelse af Claus Stovgaard fra vores interaktiv-afdeling. Det er ham, der laver al teknikken bag vor hjemmeside, og freelancer Christian Richter, og de var venlige nok til at holde sig i den tunge ende, hvor også Steen Bachmann huserede.

Uanset placeringen var det sjovt. Elkarts kører næsten som benzinkarts, bortset fra den indlysende forskel, at de ikke larmer og sviner. Selve karten er ret lækker med skal i kulfiber, mulighed for at indstille sædet og bakgear, så du aldrig strander i banden. Du kan selv bakke dig ud af problemet, hvis du spinner.

Kan anbefales. Tjek Power Racing


Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...