Rystet foto af studieværterne Karen Albertsen og Ulrik Aarhus med sølvpapirhatte, der angiveligt beskyttede dem mod jordens undergang. Det virkede!
Rystet foto af studieværterne Karen Albertsen og Ulrik Aarhus med sølvpapirhatte, der angiveligt beskyttede dem mod jordens undergang. Det virkede!© bilmagasinet.dk

Sølvpapir, jordens undergang og elbiler

Sidste bilindslag i Radio 24syv bød på to spændende elbiler!

22. december 2012 af Mikkel Thomsager

Fredag (den 20. december) var jeg i Radio 24syv for sidste gang i år. Hver fredag har jeg et lille bilradio-hjørne i eftermiddagsudsendelsen, typisk omkring kl. 16.30.

Du kan lytte til bilindslaget direkte fra forsiden af bilmagasinet.dk, klip på Radio 24syv-ikonet.

Karen Albertsen og Ulrik Aarhus var studieværter, hvilket altid er underholdende. De havde nogle underlige sølvpapirhatte på, som angiveligt skulle beskytte dem mod jordens undergang (som jo var fredag). Jeg tog et billede af det, men det gik så hurtigt, at det blev sløret, så du få et almindeligt foto af de to i studiet også.

En del af indslaget kom til at handle om elbiler. Dels fordi Better Place den forgangne uge fik udstillet deres fiasko med bare 180 solgte biler i 2012, dels fordi Tesla har annonceret prisen på den spændende nye Tesla S.

Og så kom vi til at tale Renault Zoe også. Den spændende lille Clio-agtige Renault kommer til Danmark til maj til en pris af 162.000 kr. plus 700 kr. pr. måned i batterileje.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...