Sådan klarer redaktionen på Bil Magasinet sig gennem corona-krisen

Kan du regne med, at Bil Magasinet kommer i næste måned? Ja for pokker, og det bliver med et stærkt magasin og masser af nyheder på bilmagasinet.dk

3. april 2020 af Mikkel Thomsager

Ingen på Bil Magasinet er syge af corona, men meget er anderledes under corona-krisen – også i måden det næste nummer af Bil Magasinet er blevet til på. Vi har kæmpet for det – også mere end vi plejer, sådan at du ikke kan se forskel, og ikke føler at du mangler dit bilfix i denne tid. Tværtimod.

Tophistorien i det blad, vi sidder og arbejder på bliver en af de helt store. Den involverer en dansker, en krigszone og en bil lakeret i samme lak som Lockheed F-117 stealth-flyet. Det bli'r vildt! Men der er også et nyt blad på gaden på tirsdag, som bliver fedt! Så skynd dig at starte dit abonnement i dag ved at klikke hér!

Presseture er aflyst

Alle presserejser er selvsagt aflyst. Presseturene er dem, hvor vi plejer at komme rundt og teste de nyeste modeller. Det er typisk de artikler du finder i bladets "Premiere-sektion" 

Til gengæld begynder en del af de nye bilmodeller, som vi skulle have kørt i de mere solrige dele af Europa nu at dukke op i Danmark, hvor vi forsøger at få fat på dem hurtigst muligt.

Ikke desto mindre bliver luftfarten måske vores største udfordring. Vi sælger nemlig traditionelt en stor andel af vores blade i løssalg i kioskerne i de danske lufthavne, og her er salget pt. nul.

Regering har været ude med flere hjælpepakker. Kulturen stod sidst i køen af brancher, der fik tilsagn om penge. Mediebranchen får sin egen hjælpepakke, men intet af det kommer til at gå i Bil Magasinets retning.

Ordningen er nemlig baseret på en opregning af nedgangen i annonce-salget, og Bil Magasinet største indtægt kommer i stedet fra bladsalg – ikke mindst til abonnenter. 

Stadig opbakning fra annoncører

Til gengæld er det en stor glæde at opleve, at Bil Magasinet annoncører fortsat bakker op om os. Bilsalget er reduceret betydeligt øjeblikket. Produktionen af nye biler er stort set stoppet i Europa. Men endnu holder mange af vores annoncører  ved, tak for det!

Mandag blev otte medarbejdere på Forlaget Benjamin, der udgiver Bil Magasinet, opsagt i et forsøg på at tilpasse virksomheden den aktuelle situation. Der var ingen Bil Magasinet-folk blandt dem. Det er vi glade for, men alligevel går vores tanker de kolleger, det er gået ud over. 

Hvis du også vil bakke op om Bil Magasinet, så køb magasinet i dit supermarked, eller tegn et abonnement her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...