Bil Magasinets hold ved kåringen af Årets bil i Danmark (f.v) Thomas Brixen, Søren Juul og Mikkel Thomsager. Claus Møller, Carsten Nymann og Steen Bachmann er bundet til kontorstolene på redaktionen.
Bil Magasinets hold ved kåringen af Årets bil i Danmark (f.v) Thomas Brixen, Søren Juul og Mikkel Thomsager. Claus Møller, Carsten Nymann og Steen Bachmann er bundet til kontorstolene på redaktionen.© bilmagasinet.dk

Så kårer vi Årets Bil i Danmark

Test mandag og tirsdag. Kåring onsdag eftermiddag

11. oktober 2010 af Mikkel Thomsager


Et af årets højdepunkter for redaktionen på Bil Magasinet er kåringen af Årets Bil i Danmark, som finder sted på og omkring Jyllandsringen i denne uge.

Det er et højdepunkt dels på grund af selve kåringen, men ikke mindst på grund af muligheden for at teste mange biler samtidig under identiske forhold. Det er et stykke spændende og unik research, som vi benytter os af resten af året.

I år deltager et meget bredt felt af biler. Her er alt fra Nissan Micra til BMW 5-serie, og der er - for mig at se - ikke en oplagt favorit. Jeg har naturligvis selv et par favoritter. Suzuki Swift, Alfa Romeo Giulietta og Volvo S60/V60 er i hvert fald tre af dem. Men det kan være, at det ændrer sig efter i morgen, hvor jeg har kørt alle 21 kandidtaer - hvis jeg når det.

Heldigvis er der kun få biler, jeg skal køre for første gang. En af dem, er den ny VW Jetta, en anden er Mini Countryman. Det bliver utrolig spændende.

Stay tuned. Mere i morgen.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...